Mainos

Clevelandin sieppaajan oikeudenkäynti alkoi

Yhdysvalloissa kolmen nuoren naisen ja yhden lapsen sieppauksesta epäilty Ariel Castro on tuotu oikeuden eteen Clevelandissa. 52-vuotiasta Castroa epäillään myös naisten raiskauksesta.

Castrolle luettiin syytteet neljästä sieppauksesta ja kolmesta raiskauksesta. Neljäs sieppaussyyte koskee yhden naisen, Amanda Berryn, vankeudessa syntynyttä tytärtä, joka on nyt 6-vuotias.

Castrolle määrättiin yhteensä kahdeksan miljoonan dollarin takuusumma, mikä käytännössä tarkoittaa, että hän pysyy vangittuna.

Castro piti kolmea naista vankeinaan talossa kymmenen vuoden ajan. Poliisin mukaan hän sitoi, pahoinpiteli ja raiskasi naisia. Naiset pääsivät ulos talosta vain harvinaisilla kävelyillä talon takapihalla.

CNN:n mukaan yksi naisista, Michelle Knight, on kertonut poliisille, että kun hän tuli raskaaksi, Castro hakkasi häntä, kunnes hän sai keskenmenon. Knightin mukaan hän tuli raskaaksi vankeudessa ainakin viisi kertaa.

Naiset pelastuivat tällä viikolla, kun heidän huutonsa kiinnitti naapurin huomion. Naapuri kiiruhti asuntoon, jossa naisia pidettiin ja hälytti heille apua matkapuhelimellaan.

(MTV3 - STT - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.