Mainos

Cleveland-oikeudenkäynti: Siepattu lähetti poliiseille kiitoskortin

Clevelandin poliisi on julkaissut Facebook-sivuillaan kiitoskortin, jonka yksi Ariel Castron sieppaamista naisista on lähettänyt. Kolmen naisen sieppauksen oikeuskäsittely jatkuu tänään.

Kortin lähetti Michelle Knight, joka on kertonut poliisille tulleensa vankeutensa aikana raskaaksi ainakin viisi kertaa. Knightin mukaan Castro hakkasi häntä toistuvasti, ja naisen raskaudet päättyivätkin keskenmenoihin.

Knight kiittää kortissa poliiseja ja yleisöä saamastaan tuesta. Korttiin hän on kirjoittanut puumerkkinsä haparoivalla käsialalla.

– Hyvät poliisikomentaja Sulzer, konstaapelit ja henkilökunta. Ette tiedä, kuinka paljon arvostan työtä, jonka olette tehneet kerätessänne kortteja ja lahjoja, joita minulle ja muille tytöille on lähetetty. Olen häkeltynyt kaikista niistä ajatusten, rakkauden ja rukousten määrästä, joita täysin tuntemattomat ihmiset ovat osoittaneet. Se lohduttaa. Elämä on kovaa, mutta minä olen kovempi! Juuri kun tuhatjalkainen luuli, että elämä olisi ohi, hänestä tulikin perhonen. Kiitos! Jumala teitä siunatkoon, lukee Knightin kortissa.

Knightin odotetaan puhuvan oikeudenkäynnissä tänään.

Oikeus kuulee myös sieppaajaa Ariel Castroa. Castron sisko sanoo CNN:lle, että oikeudessa tullaan näkemään Castrosta toinen puoli. Siskon mukaan Castro pitää oikeudessa pitkän puheenvuoron, jossa hän kertoo elämästään ja siitä kuka hän on.

– Ariel Castrosta tullaan näkemään toinen puoli...ei sitä hirviötä, joksi kaikki häntä luulevat.

Sisko sanoo myös, ettei hän puolusta veljensä tekoa millään tavalla.

– Hänen pitää maksaa teoistaan.

Castro piti kolmea naista Michelle Knightia, Gina de Jesusta ja Amanda Berryä vankinaan talossa kymmenen vuoden ajan. Poliisin mukaan Castro sitoi, pahoinpiteli ja raiskasi naisia. Amanda Berrylle syntyi vankeuden aikana tytär.

Naiset löydettiin, kun Amanda Berryn onnistui paeta talosta naapurin avulla. Berry on 27-vuotias, Gina De Jesus 23, ja Michelle Knight 32-vuotias.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.