Mainos

Clevelandin sieppauksen uhreja kuullaan oikeudessa

Yhdysvalloissa Clevelandin sieppauksen oikeuskäsittely jatkuu tänään. Istunnossa tuomari vahvistanee sieppaajan vankeustuomion. Lisäksi oikeus kuulee sieppauksen uhreina olleita naisia ja itse sieppaajaa.

Sieppauksesta epäilty Ariel Castro myönsi viime viikolla syyllisyytensä kolmen naisen sieppauksiin ja raiskauksiin. Myöntämällä syyllisyytensä hän vältti kuolemantuomion. Hänet tuomitaan elinkautiseen ja tuhannen vuoden vankeusrangaistukseen ilman mahdollisuutta ehdonalaiseen.

Uutiskanava CNN arvioi, että tämänpäiväiseen kuulemiseen kuluu tunteja. Ennen istuntoa julkaistiin raportti, joka paljasti yksityiskohtia muun muassa uhrien sieppauksen aikana pitämistä päiväkirjoista.

Castro sieppasi naiset vuosien 2002 ja 2004 aikana. Hän piti naisia vankeina talossaan. Naisia pidettiin sidottuina ja heitä raiskattiin ja pahoinpideltiin useita kertoja.

Naiset löydettiin, kun yksi heistä, Amanda Berry, onnistui pakenemaan talosta naapurin avulla. Berry on 27-vuotias, Gina De Jesus 23, ja Michelle Knight 32-vuotias. Berry synnytti sieppauksen aikana tytön, joka on nyt kuusivuotias.

(MTV3 - AFP - Reuters - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.