Clarkson jatkaa Top Gear -yhteistyötä – tässä muodossa

Top Gear -televisiosarjasta potkut saanut juontaja Jeremy Clarkson ei joudu täysin hylkäämään Top Gear -teemaa.

Top Gear -autoiluohjelman pääjuontaja Jeremy Clarkson sai potkut sarjasta viime viikolla. Syynä erottamiseen oli maaliskuun alussa sattunut välikohtaus, jossa Clarksonin kerrotaan käyneen Top Gearin tuottaja Oisin Tymonin kimppuun.

Clarksonin fanit ovat olleet raivoissaan potkuista ja samalla heitä on huolestuttanut ohjelman ympärille rakennetun Top Gear Live -kiertueen kohtalo. Top Gear Live -esityksiin Australiassa, Iso-Britanniassa ja Etelä-Afrikassa on myyty yli 200 000 lippua.

BBC on nyt vahvistanut, että kenkää saanut Top Gear -juontaja Jeremy Clarkson isännöi Top Gear Live -kiertuetta.

Noin 10 miljoonan punnan arvoisella kiertueella nähdään myös Clarksonin Top Gear -kollegat James May ja Richard Hammond.

– Emme halua, että tuhannet fanit ympäri mailman pettyvät. Niinpä olemme sopineet Brand Eventsin kanssa, että kiertue jatketaan loppuun, BBC tiedottaa.

Kiertueen suhteen tehdään kuitenkin muutoksia, sillä se irrotetaan BBC-kanavan brändistä. Näin ollen kiertueella ei nähdä ohjelmasta tuttua mysteerikuljettaja Stigiä.

Osa kiertueen keikoista on aikataulutettu uudelleen. Esimerkiksi viime viikonloppuna Top Gear Liven oli tarkoitus piipahtaa Norjassa. Kiertue saapuu Norjaan kuitenkin vasta kesäkuussa. Kiertue piipahti Suomessa vuonna 2012.

 

Lue myös:

    Uusimmat