Christina Hendricksin muotisalaisuus: Tämä väri korostaa uskomatonta vartaloa

Alkuviikosta järjestetyssä Emmy-gaalassa viihtynyt hurmaava näyttelijäkaunotar Christina Hendricks todisti, kuinka upeasti musta väri korostaa sekä hänen erityisen vaaleaa hipiäänsä että hänen upeita naisellisia kurvejaan.

Näyttelijä Christina Hendricks, 38, käänsi katseet Emmy-gaalassa mustassa iltapuvussa, joka sai tähden sädehtimään entisestään. Näyttelijätär onkin viimeisen vuoden aikana luottanut usein vaatevalinnoissaan mustaan väriin.

Emmy-gaalaan Hendricks oli valinnut ylleen Christian Sirianon mustan iltapuvun, jonka olkia koristivat pitsiset yksityiskohdat. Vaaleahipiäisen näyttelijättären iho hehkui mustassa iltapuvussa kauniisti ja kirkkaanpunainen huulipuna lisäsi entisestään kontrasteja tähden asukokonaisuuteen. Iltapuvun seuraksi näyttelijätär oli valinnut Edie Parkerin clutch-laukun.

Hendricks on viimeisen vuoden aikana valinnut tärkeisiin tilaisuuksiin useaan otteeseen mustaa ja paljastanut samalla tyylisalaisuutensa: Hendricks tietää, että mustat tyköistuvat asut imartelevat sekä hänen vartaloaan että hänen kuulasta, vaaleaa ihoaan. Myös pitsi on yksi tähden ehdottomista suosikkimateriaaleista.

Lisää muotiasiaa Muodin huipulle -sarjassa:

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja