Christina Aguileran holtiton käytös huolettaa läheisiä

Laulaja Christina Aguileran innokkuus tarttua pulloon on alkanut käydä lähipiirin hermoille. Tähti viettää suuren osan ajastaan baareissa poikaystävänsä kanssa.

Christina Aguilera, 30, ei avioeronsa jälkeen ole ollut oma itsensä. Aguileran ystävät ja sukulaiset ovat huolissaan tähden juoputteluputkesta. Blondi viettää suuren osan ajastaan ryyppyreissuilla poikaystävä Matthew Rutlerin kanssa.

– Hänen juomisensa on riistäytynyt käsistä, Aguileran ystävä paljastaa Us Weekly -lehdelle.

Aguilera ei ystävän mukaan enää huolehdi yhtä paljon pojastaan Maxista kuin aiemmin. Tähden juominen on myös karkottanut osan hänen ystävistään. Loput ystävistä ovat sairaina huolesta.

Aguileran juominen alkoi Burleski-elokuvan promokiertueelta.

– Jokaisessa kaupungissa, jossa he kävivät – Lontoossa, Tokiossa – Christina oli humalassa ja Mattin piti kantaa hänet kotiin.

Uudenvuodenaattona Aguilera rähjäsi humalassa jopa äidilleen.

– Christina oli niin kännissä jo ennen kuin hänen vieraansa saapuivat, että hänen äitinsä käski hänen levätä ja selvittää päänsä. Christina huusi 'Kuka oikein luulet olevasi?' Sitten hän kutsui veljensä tyttöystävää lutkaksi. Se oli hullua!

Ystävät kiittelevät Aguileran exää, Jordan Bratmania, siitä, että tämä piti tähden kurissa niin pitkään.

– Hän oli silloinkin viinaan menevä, mutta hän (Bratman) piti hänet kontrollissa niin, etteivät ihmiset tienneet, miten paha tilanne oli, lähteet kertovat.

Rutlerin kanssa asiat ovat toisin. Aguilera jopa harrasti poikaystävänsä kanssa seksiä perhetapaamisen aikana kylpyhuoneessa.

– Hänen ystävänsä ovat kyllästyneitä. Kukaan ei saa taottua järkeä hänen päähänsä. Heidän mielestään hän käyttäytyy kuin roskasakki. Ja hänen egonsa on riistäytynyt käsistä.

MTV3/Helmi

Lähde: celebitchy.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja