Christian Louboutin: Naiset ovat valmiita kärsimään korkokengissä

Ranskalainen kenkäsuunnittelija Christian Louboutin kertoo, miksi naiset ovat valmiita kärsimään korkokenkien tähden.

Ne saavat sääresi näyttämään pidemmiltä, ne ovat seksikkäät ja kohottavat itsetuntoasi. Ei siis ole ihme, että naiset rakastavat korkokenkiä!

Upeista korkokengistään tunnettu suunnittelija Christian Louboutin väittää, että korkokengillä on erittäin voimakas vaikutus naisiin – ja heidän libidoonsa.

– Kyseessä on viettelynmuoto, johon miehillä ei ole mahdollisuutta. Miehillä kengät kertovat tyylikyydestä ja varallisuudesta. Heille kengät eivät ole samalla tavalla kytköksissä luonteeseen kuin naisilla, Louboutin kertoo The Sunday Timesille.

– Naiset ovat valmiita kärsimään kivusta korkokenkien tähden, sillä vastapainoksi he saavat viettelysvoimaa. Nainen tuntee itsensä ja vartalonsa. Pieni kipu maksaa vaivansa.

Jo 20 vuoden ajan kenkiä suunnitelleen Louboutinin kengät tunnetaan huimasta korosta ja punaisesta pohjasta, minkä suunnittelija patentoi vuonna 2007.

Huhutaan, että kirjailija Danielle Steel omistaisi jopa 6000 paria Louboutinin suunnittelemia kenkiä. Puolestaan Blake Livelyn kerrotaan ostaneen 40 paria suunnittelijan kenkiä yhdeltä istumalta.


MTV/Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja