Chloë Sevigny, 45, odottaa esikoistaan – kiitteli vielä muutama vuosi sitten lapsettomuutta nuorekkaasta ulkomuodostaan

Muoti-ikoninakin tunnetun näyttelijän Chloë Sevignyn kerrotaan olevan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi on 45-vuotiaan Sevignyn ja hänen galleristipuolisonsa Sinisa Mackovicin esikoinen.

Amerikkalainen viihdesivusto TMZ uutisoi tiistaina, että näyttelijä Chloë Sevigny, 45, on raskaana. Muun muassa American Horror Storysta tuttu tähti itse ei ole julkistanut asiaa itse sosiaalisessa mediassa, mutta TMZ julkaisi tiukkaan mekkoon sonnustautuneesta Sevignysta kuvia, jotka paljastivat raskauden.

Tuleva pienokainen on Sevignyn ja hänen galleristipuolisonsa Sinisa Mackovicin esikoinen. TMZ:n tietojen mukaan raskaus olisi edennyt viidennelle kuukaudelle.

Uutisen tultua julki Sevignyn on kuitenkin arveltu vihjailleen raskaudestaan, kun hän jakoi vuodenvaihteessa Instagram-tilillään kuvan, jossa hän kiitteli viime vuoden olleen ”hedelmällinen”.

Brittilehti Daily Mail kertoo näyttelijän antaneen vuonna 2016 W-lehdelle haastattelun, jossa hän sanoi nuorekkaan ulkonäkönsä johtuvan siitä, ettei hänellä ole lapsia.

– Se johtuu varmaankin siitä, etten ole vielä saanut vauvaa. Uskon valitettavasti, että vauvan saaminen saa naiset ikääntymään siinä tapauksessa, jos lapsen saa kolmekymppisenä eikä kaksikymppisenä, hän sanoi lehdelle.

Pari vuotta myöhemmin, vuonna 2018 hän kuitenkin sanoi toivovansa pian perheenlisäystä.

Sevigny tuli alun perin tunnetuksi mallina ja muotivaikuttajana 1990-luvulla ja on jatkanut uraansa muodin vielä 2000-luvulla suunnittelemalla muun muassa useita vaatemalleja.

Sevigny on vuosien saatossa tehnyt myös lukuisia elokuva- ja tv-rooleja ja ollut Oscar- ja Golden Globe -ehdokkaana roolistaan Lana Tisdelina elokuvassa Boys Don’t Cry.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja