Cherie, 27, julkaisi itseään selfien – järkyttyi saamistaan kommenteista: "Kasvot 10/10, rinnat 9/10, jalat 1/2"

27-vuotias Cherie, jolta on amputoitu lapsena toinen jalka, järkyttyi Twitterissä saamistaan törkeistä kommenteista. Hän kertoi asiasta News.com.au-sivuston haastattelussa.

Uusiseelantilaiselta Cherielta, 27, on amputoitu oikea jalka. Kun hän julkaisi Twitterissä selfien itsestään liittyen erääseen vitsiin, hän järkyttyi epäsopivien kommenttien tulvasta.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kaikki alkoi vastauksesta tviittiketjuun

Cherie lähti mukaan Twitter-ketjuun, jossa tviitataan oma ikä sekä kerrotaan jokin asia, jota ei osata tehdä. Cherie kirjoitti: "27 vuotta enkä pysty ristimään jalkojani."

Tähän eräs kommentoija totesi: ”Nauran itseni kuoliaaksi, miten ihmeessä?”

Cherie vastasi lähettämällä alla olevan kuvan:

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Cherien jalka amputoitiin osteosarkooman takia, kun hän oli 6-vuotias.

"Helppo raiskata"

Cherien tviitti sai tuhansia tviittejä ja sitä jaettiin eteenpäin runsain mitoin. Samalla nainen kuitenkin järkyttyi nähdessään, miten paljon miehiltä sateli törkeitä kommentteja. Eräs esimerkiksi sanoi, että hänet olisi helppo raiskata.

Toinen kirjoitti: ”Kasvot 10/10, rinnat 9/10, jalat ½.”

Moni vastasi, että he voisivat antaa Cherielle kolmannen jalkansa tai että he harrastaisivat Cherien kanssa seksiä hänen amputoidusta jalastaan huolimatta. 

Cherie kokosi kommenteista kuvakollaasin ja tviittasi: "Miehet ovat niin hauskoja, kekseliäitä ja fiksuja."

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuullut tökeröjä kommentteja ennenkin

Cherie suhtautui kommentteihin rauhallisesti. Hän on kuullut kaikenlaisia heittoja ennenkin. Kommentti helposta raiskauksesta tuntui kuitenkin erityisen pahalta.

– Olen pettynyt, että en voinut heittää vitsiä ilman, että joukko miehiä tulisi kommentoimaan, harrastavaisitko he seksiä kanssani vai eivät, Cherie kertoi News.com.au-sivustolle.

– Joku siis ajattelee, että ottaisin kohtelaisuutena sen, että he olisivat kiinnostuneet minusta vammastani huolimatta. Ikään kuin se olisi ratkaiseva asia.

Nainen huomauttaa, että hän ei ole naiivi, vaan tietää, että netissä on ihmisiä, jotka sanovat kaikenlaista.

– Yllätyin vain tuosta määrästä. Etenkin kun niitä ei tullut muutamia vaan satoja. Monet heistä eivät edes olleet piiloutuneet minkään tekaistun profiilin taakse. He esiintyivät omalla nimellään ja merkitsivät julkaisuun muitta mutkitta kaverinsa ja minut.

Cherie on saanut kuulla myös kadulla kävellessään törkeyksiä.

– Mutta vaikka olisin tottunut näihin enkä järkyttyisi, ei se tarkoita, että ymmärtäisin.

Lue myös:

    Uusimmat