Chelsea laittoi hösseliksi – maalirysä ihastutti Mestarien liigan huippuottelussa: "Useampaa namua"

Chelsea möyhensi Juventusta jalkapallon Mestarien liigan huippuottelussa toisen puoliajan tehokkaalla kaksiminuuttisellaan. Taisto päättyi lontoolaisisännille 4–0.

Chelseassa juniorikoulutuksensa saaneet pelaajat häärivät Juventusta vastaan kukkoina futistunkiolla, kun ensimmäiset neljä maalia iskivät Trevoh ChalobahReece James ja Callum Hudson-Odoi ja Ruben Loftus-Cheek petasi Hudson-Odoin osuman. Saksassa nuoruusvuotensa pelannut Timo Werner viimeisteli taiston päätösrysän toisen jakson lisäajalla.

Chalobah pääsi ensimmäistä kertaa urallaan Mestarien liiga -ottelussa avauskokoonpanoon ja kiitti vastuusta 25. minuutilla syntyneellä maalilla. Pallo kimposi kulmapotkutilanteesta Chelsean Antonio Rüdigerin olkapäästä Chalobah'lle, ja englantilainen pyssytti pallon Juventus-maalivahti Wojciech Szczesnyn käsien kautta yläkulmaan. Osuma hyväksyttiin videotarkistelun jälkeen.

Reece James kasvatti johtoa 56. minuutilla lujalla pommillaan oikealta laidalta. Ja vain pari minuuttia myöhemmin oli puolestaan Hudson-Odoin vuoro. Chelsea jallitti Juventus-puolustusta urakalla, ja Callum Hudson-Odoilla oli makea sauma viimeistellä Ruben Loftus-Cheekin loppusyötöstä.

– Nyt tulee namua. Useampaa namua, C Moren selostaja Tuomas Virkkunen herkutteli.

Voit ihastella Chelsean kahteen minuuttiin toisella puoliajalla syntyneet kaksi maalia ylälaidan videolta.

Jobinpostia Chelsealle toivat ottelussa keskikenttätähti N'Golo Kantén ja laitapuolustaja Ben Chilwellin loukkaantumiset.

Chelsea nousi H-lohkon keulille 12 pisteeseen. Juventus on sen kanssa tasapisteissä lohkokakkosena. Kumpikin joukkue on varmistanut paikkansa pudotuspeleissä.