"Ei mitään järkeä" – Robert Lewandowski täräytti ilmiömäisen saksipotkumaalin lumen seassa!

Bayern Münchenin supertähti Robert Lewandowski laukoi mahtavan saksipotkumaalin Kiovan Dynamon verkkoon jalkapallon Mestarien liigassa. Bayern juhli lopulta 2–1-vierasvoittoon.

Puolalaiskärki Lewandowski reagoi 14. minuutilla irtopalloon rangaistusalueella sähäkästi ja täräytti puhtaan osuman saksipotkullaan.

Bayernin 1–0-vierasjohtoon vienyt maali syntyi lumisateessa lumisella nurmella.

Ihastele Lewandowskin saksipotkumaali C Moren selostaja Tuomas Virkkusen tulkinnan kera ylälaidan videolta!

Osuma oli Lewandowskille Mestarien liigassa jo kauden yhdeksäs. Sesongin viidettä Mestarien liiga -otteluaan pelaava puolalainen johtaa kilpailun maalipörssiä.

Kingsley Coman kasvatti tolppaa kolisuttaen Bayernin johtoa avauspuoliajan loppupuolella. Kiovalaisisännät osuivat kertaalleen, kun Denys Garmash maalasi toisella jaksolla. Bayern voitti näin 2–1.

E-lohkon kärki Bayern oli jo aiemmin varmistanut pudotuspelipaikkansa. Sillä on nyt viidestä ottelusta täydet 15 pistettä.

Kiovan Dynamo on lohkojumbona yhdellä pisteellä.