Celine Dionin sisko avautuu laulajan sairaudesta: "Hän tekee kovasti töitä ja luotan siihen, että onnistumme"

Celine Dionin sisko avautuu tähden terveydentilasta.

Maailman suosituimpiin kuuluva laulaja Celine Dion on avoimesti kertonut terveysongelmistaan muun muassa Instagramissa. Tähden suunniteltu maailmankiertue siirtyi muutamaan kertaan, kunnes se jouduttiin perumaan kokonaan laulajan vakavan sairauden takia. 

Dion on kertonut sairastavansa harvinaista jäykkyysoireyhtymää (Stiff person syndrome).  Nyt Dionin sisko on ottanut kantaa sisarensa terveyshuoliin, uutisoi muun muassa Mirror.

Dionin siskon mukaan laulaja viettää aikaa kotonaan kolmen lapsensa kanssa ja kamppailee löytääkseen sopivat lääkkeet sairauteen.

Dionin Claudette-sisko kertoi Le Journal de Montreal -lehdelle, että Dion tekee kovasti töitä huippututkijoiden kanssa niin paljon kuin mahdollista löytääkseen oikeanlaisen lääkityksen. Dionin toinen sisko Linda on muuttanut laulajan avuksi taistellakseen sairautta vastaan sisarensa kanssa.

– Olen rehellisesti sitä mieltä, että hän tarvitsee lähinnä lepoa. Hän yrittää aina olla paras. Jossain vaiheessa keho ja sydän yrittävät kertoa jotain ja sitä on tärkeä kuunnella, Dionin sisko Claudette sanoo.

Sisaren mukaan Dion kärsii lihaskouristuksista, lihasten jäykkyydestä ja toistuvista kaatumisista, jotka voivat johtua koordinaation puutteesta.

Claudette oli kertonut sisarensa tilanteesta aiemmin tänä vuonna Quebeciläisen tv-kanavan haastattelussa.

– Me kaikki pidämme peukkuja ja olen iloinen, että ihmiset huolehtivat hänestä. Hän tekee kovasti töitä ja luotan siihen, että onnistumme, hän oli sanonut.

Dion kertoi kiertueensa peruuntumisesta Instagramissaan. voit katsoa kuvan tästä!

Celine Dion paljasti diagnoosinsa lokakuussa 2021, kun hän joutui perumaan Las Vegasiin tarkoitetun shownsa.

Lue myös:

    Uusimmat