Celine Dion peruu Suomen-konserttinsa: "Esiintyminen ei ole mahdollista, jos terveys ei ole kunnossa"

Celine Dion peruu Courage-kiertueensa loput konsertit.

Maailman suosituimpiin laulajiin lukeutuvan Celine Dionin Courage-maailmankiertueen kaikki jäljellä olevat esiintymiset peruuntuvat tältä ja ensi vuodelta. Suomessa Dionin oli määrä esiintyä lokakuussa. 

Hän kertoi viime vuonna Instagramissa koskettavalla videolla avoimesti terveysongelmistaan. Dionin mukaan hänellä on todettu harvinainen neurologinen jäykkyysoireyhtymä eli stiff person syndrome.


Tiedotteen mukaan Dion on tehnyt töitä paranemisensa eteen, mutta ei siitä huolimatta pysty nousemaan lavoille.

– Olen pahoillani, että joudun tuottamaan yleisölleni pettymyksen jälleen kerran. Esiintyminen ei kuitenkaan ole mahdollista, jos terveys ei ole kunnossa. Samaan aikaan on epäreilua siirtää konsertteja kerta toisensa jälkeen ja vaikka tämä murtaakin sydämeni, ovat peruutukset tässä tilanteessa paras vaihtoehto. Haluan kuitenkin kaikkien tietävän, että en luovuta, vaan tulen takaisin. Odotan innolla, kunnes pääsen taas näkemään teitä kaikkia, Celine Dion kertoo tiedotteessa.

Celine Dionin ura lähti huikeaan nousukiitoon jo hänen ollessa teini-ikäinen. Dion voitti Eurovision laulukilpailun vuonna 1988 kappaleella Ne partez pas sans moi

Lue myös:

    Uusimmat