Cameron Diaz avautuu vanhemmuudestaan: "Äitikin on vain ihminen"

Edes Hollywood-näyttelijät eivät välty vanhemmuuden haasteilta ja hermojen menetykseltä lastensa kanssa. 

Cameron Diaz, 49, avautui vanhemmuuden haasteista The Kelly Clarkson Showssa. Diazilla on tytär Raddix, 2, yhdessä aviomiehensä Benji Maddenin kanssa ja hän jakoi näkemyksiään kasvatuksesta ja vanhemmuudesta. 

— Paras asia elämässäni mitä olen tehnyt, tähti sanoo Kelly Clarksonille tarkoittaen tytärtään.

Diaz avautuu Clarksonille, miten hän suhtautuu vanhemmuuden turhauttavimpiin hetkiin. Hänellä on käytössään varmasti jokaiselle pikkulapsen vanhemmalle "äidin tarkistuslista", kun hän yrittää ymmärtää tyttärensä mielialoja:

— Onko hän syönyt? Onko hän väsynyt? Mitä kello on? Mikä on viimeisin aika kun hän söi? Milloin hän otti päikkärit? Sinä aloitat tästä ja jatkat "Mitä juuri tapahtui? Onko jotain mistä hän yrittää kertoa minulle?", Diaz listaa. 

Diaz avaa myös näkemyksiään kasvatuksesta.

— Minun tehtäväni vanhempana on auttaa häntä sanoittamaan tunteitaan, kokemuksiaan ja sitä mitä hän käy läpi. Tehtäväni on auttaa häntä tunnistamaan tilanteita ja auttaa pääsemään häntä niistä yli, Diaz kertoo Clarksonille.  

Diaz kertoo, että tällaiset hetket voivat olla haastavia.

— Tiedät myös mikä on todella välttämätöntä – tilanteen korjaaminen. Jos räjähdät lapselle, voit korjata tilanteen ja sanoa "Voi luoja, äidiltä paloi hermot", ja jatkaa: "En tarkoittanut loukata tunteitasi tai saada sinua pois tolaltasi, mutta haluan sinun tietävän, että äitikin on vain ihminen." 

Cameron Diaz on uransa lopettanut näyttelijä ja malli. Tähti avioitui Good Charlotte -yhtyeen kitaristin Benji Maddenin kanssa kotonaan Beverly Hillsissä vuonna 2015. Pariskunta sai tyttären Raddoxin, mutta he ovat päättäneet kunnioittaa lapsensa yksityisyyttä ja olla kertomatta hänestä tarkempia yksityiskohtia julkisuuteen. Cameron Diazin korkeasta iästä ensisynnyttäjäksi kohitiin julkisuudessa, kun juorut raskaudesta levisivät.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat