Toim. Ari Malmberg
6 broilerin rintafileetä
sitruunan mehua
suolaa pippuria
2 rkl vehnäjauhoja
nokare voita
Kastike:
3 rkl vermuttia tai kuivaa sherryä
1-2 dl kuohukermaa
3 rkl sitruunan mehua
1 sitruunan raastettu kuori
3-4 rkl parmesaanijuustoa
1. Pese sitruuna hyvin ja raasta kuori. Purista mehu ja valele noin puolet mehusta broileripalojen päälle.
2. Suolaa ja pippuroi palat ja kääntele ne vehnäjauhoissa.
3. Paista paloja 7 minuuttia miedohkolla lämmöllä kummaltakin puolelta. Nosta palat uunivuokaan.
4. Kaada pannulle vermutti, kerma, sitruunan mehu ja raastettu kuori. Sekoita je keitä hetken aikaa.
5. Kaada kastike broileripalojen päälle ja ripottele pinnalle vähän parmesaani- juustoraastetta.
6. Hauduta uunissa hetken aikaa 225 asteessa ja lisää lopuksi lämpöä niin, että pinta kuortuu kauniiksi.
7. Tarjoa lisäkkeeksi keitettyä riisiä ja kasviksia.