Brittiperhe varoittaa TikTokin magneettihaasteesta – oli koitua 11-vuotiaan kohtaloksi: "Äärimmäisen kammottava kokemus"

Pikkupoika joutui kahdesti leikkaukseen siksi, että oli niellyt pieniä magneettipalloja. Lapsen epäillään kokeilleen TikTok-haastetta, jossa esitetään, että kielessä on kielikoru, kertoo muun muassa Independent-sivusto.

Brittiläinen Amy Clarke kertoo, että hänen 11-vuotias poikansa Ellis joutui sairaalaan nieltyään pieniä magneettipalloja. Pojan epäillään kokeilleen TikTok-haastetta, jossa kielen molemmille puolille laitetaan magneettipallot, jolloin näyttää siltä, että kielessä on kielikoru.

Epäillään, että tätä haastetta kokeillessaan Ellis nielaisi vahingossa viisi pientä magneettipalloa. Hän oli kokeilun jälkeen viikon verran huonovointinen, kunnes lopulta joutui sairaalaan.

Syynä kipuun ei ollutkaan umpisuoli vaan magneettipallot

Aluksi lääkärit epäilivät, että Ellisin umpisuoli oli puhjennut. Siinä ei kuitenkaan ollut mitään vikaa, vaan syyksi paljastuivat magneettipallot. Osa niistä tarttui kirurgin työvälineisiin, kun kivun syytä etsittiin.

Ellis siirretttin Birminghamissa sijaitsevaan lastensairaalaan, jossa häneltä perjantaina poistettiin kolme viidestä magneettipallosta. Lauantaina tehtiin toinen leikkaus, jossa 12 senttimetriä Ellisin suolesta jouduttiin poistamaan, jotta loput kaksi magneettipalloa saatiin pois.

Isoäidin mukaan vastaavaa sattunut muillekin

Daily Mailin mukaan on epäselvää, mstä Ellis sai magneettipallot, sillä hänen perheensä mukaan niitä ei ollut heillä kotona. Vanhempien mukaan Ellisillä ei ole TikTokia.

Ellisin isoäiti Sue kertoo, että Ellisin koulun opettajat löysivät magneettipalloja toisilta koulun oppilailta. Hänen mukaansa kirurgit olivat sanoneet, että Ellis oli viides lapsi, joka oli viikon sisällä tullut hoidettavaksi nieltyjen magneettipallojen takia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Suen mukaan Ellis oli sunnuntaina vielä hoidettavana ja hänen vointinsa on edelleen huono. Hän kertoo, että Ellisillä on vakava infektio.

– Hän on erittäin vakavasti sairas. Kaksi suurta leikkausta kahden päivän sisään ei tee hyvää kenellekään, eikä varsinkaan lapselle. Olen aivan musertunut. Tämä on erittäin huolestuttavaa.

– Tämä on ollut äärimmäisen kammottava kokemus. Emme olisi uskoneet, että näin voisi käydä meille ja että tuollaiset pienet pallot voisivat aiheuttaa noin suurta tuhoa.

Äiti Amy toivoo, että muut vanhemmat hankkiutuisivat eroon näistä magneettipalloista. Amy uskoo, että Ellis olisi kuollut, jos magneettipallot olisivat olleet hänen elimistössään yhtään pidempään.

Myös TikTokin twerkkaushaaste vei ihmisiä sairaalaan:

Tiktokin twerkkaushaaste saattaa ihmisiä sairaalaan: ”Olkaa varovaisia tehdessänne Wap Wap:ia!” 1:58

Lue myös:

    Uusimmat