Brittinaisella on salaisuus, jota ihmiset eivät kykene hyväksymään: "Sama asia kuin tunnustaisit olevasi sarjamurhaaja"

Puhutko kissaa? ”Haista v**tu” voikin olla oikeasti ”rapsuta minua"– näin tulkitset kissaa 2:33
Puhutko kissaa? "Haista v**tu" voikin olla oikeasti "rapsuta minua" – näin tulkitset kissaa

Priyankaa Josh ei pidä lemmikeistä. Sen vuoksi häntä on kutsuttu kylmäksi ihmiseksi.

Priyankaa Joshilla on salaisuus, josta monet häntä tuomitsevat. Nainen tunnustaa Metro-lehden mielipidekirjoituksessaan, että ei oikeastaan pidä eläimistä.

– Haluan tehdä tämän selväksi: en vihaa eläimiä, enkä toivo niille mitään pahaa. Mutta rehellisesti ajattelen, että ne ovat likaisia, vaativia enkä vain tajua, mikä niissä vetoaa.

"Sama asia kuin tunnustaisit olevasi sarjamurhaaja"

Priyankaa ei yleensä kerro salaisuuttaan muille, koska se, ettei pidä eläimistä, ei ole "sosiaalisesti hyväksyttävää". Hän uskoo, että nykymaailmassa on jo helpompaa kertoa, ettei pidä vauvoista.

– Mutta se, että myönnät, ettet pidä eläimistä, on sama asia kuin tunnustaisit olevasi sarjamurhaaja. En voi kuvaillakaan, miten monia kertoja olen ollut "kylmäsydäminen", "sieluton" tai jopa "kuollut sisältä", koska en ihastele märkäkuonoisten koiranpentujen kuvia tai kyynelehdi, kun pörröiset kissanpennut soittavat viraalivideossa pianoa.

"Minua tuomitaan tämän asian vuoksi enemmän kuin muista negatiivisista ominaisuuksistani"

Priyankaalla ei ollut lapsena lemmikkiä. Hän myös tunnustaa pelkäävänsä joitain eläimiä hieman, sillä hän on joutunut lapsena ison koiran jahtaamaksi.

– Mikä tahansa syy onkin sille, etten pidä eläimistä, koen, että minua tuomitaan tämän asian vuoksi enemmän kuin muista negatiivisista ominaisuuksistani. Netti on täynnä ihmisiä, jotka sanovat, että ihmiset, jotka eivät pidä eläimistä, ovat "psykopaatteja", Priyankaa kuvailee.

On yrittänyt pitää koirista – turhaan

Priyankaa kertoo yrittäneensä kovasti alkaa pitää eläimistä: hän on käynyt ulkoiluttamassa ystävänsä koiraa, silittänyt sitä ja yrittänyt jutella sille.

– Parhaista yrityksistä huolimatta en koe mitään muuta kuin oman oloni hyvin epämukavaksi, hän sanoo.

Hän on kuitenkin opetellut teeskentelemään ihastusta, jos näkee vaikkapa työtoverinsa lemmikin.

– Ongelmia syntyy lähinnä puolitutuista, jotka automaattisesti olettavat, että pidän eläimistä, koska miksen pitäisi? Lemmikinomistajat usein syyttävät ei-eläinihmisiä sydämettömiksi, mutta eivät itse osoita lainkaan empatiaa tai myötätuntoa, kun me tunnemme olomme epämukaviksi, Priyankaa kuvaa.

– Liian monta kertaa minun on pitänyt virnistää ja vain kestää, kun koira on hypännyt päälleni, kuolannut suosikkihousuilleni tai hypännyt syliini.

Priyankaa kertoi olevansa kuvassa 14-vuotias, mutta valinneensa sen silti, sillä ei löytänyt itsestään muita kuvia lemmikkien kanssa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Eläimet eivät vain ole minua varten, ja suoraan sanoen olen kyllästynyt..."

Priyankaa kuitenkin ymmärtää eläinrakkaita ihmisiä ja ymmärtää, miksi eläimistä on niin monille iloa ja tukea. Hän kertoo välittävänsä paljon ihmisistä ja esimerkiksi maailman tilasta, mutta ei kykene aidosti ihastelemaan kissanpentuja.

– Eläimet eivät vain ole minua varten, ja suoraan sanoen olen kyllästynyt siihen, että minusta tehdään sen vuoksi kylmä, epäkiltti tai kykenemätön rakkauteen, Priyankaa sanoo.

Jatkossa hän aikookin paljastaa todelliset tunteensa, kun joku yrittää esimerkiksi näyttää kymmeniä kuvia lemmikkihamsteristaan.

– Ihmiset, jotka laillani ette pidä eläimistä: kannustan teitä samaan.

Kohtalotovereita löytyi

Priyankaa kuitenkin löysi tekstinsä avulla kohtalotovereita.

– Tiedän vain noin kaksi muuta ihmistä, jotka tuntevat, kuten me. Ehkä useampi tulee nyt sanomaan samaa, Laura Lou pohtii Twitterissä.

– Olen samaa mieltä tästä sataprosenttisesti. Kuvittele, että tulet kotiin töistä, ja haiseva lemmikki on sohvallasi, nimimmerkki imz pohtii.

Lue myös:

    Uusimmat