Brittikaupungin asukkaille tuli jopa 13 vuotta vanhaa postia – tapaukselle odottamaton selitys

Brittikaupungin asukkaat saivat yllättäen vuosia vanhaa postia.

Isossa-Britanniassa sijaitsevan Wantagen kaupungin asukkaat ovat viime viikkoina saaneet heille jopa jo 13 vuotta sitten lähetettyjä kirjeitä ja paketteja, kertoo Yahoo! News. Royal Mail, Kuninkaallinen posti, kertoo niiden löytyneen erään entisen työntekijän luota hänen kuolemansa jälkeen.

Vanhimmat löytyneet lähetykset ovat vuodelta 2008. Niitä on nyt pistetty tulemaan vastaanottajilleen. Wantagen lisäksi paketteja ja kirjeitä ovat saaneet läheisessä Groven kylässä asuneet henkilöt.

Laskuja, synttärikortteja ja tutkimustuloksia

Vuosia vanhan postin joukossa oli muun muassa laskuja, kohdunkaulansyöpäseulontojen tuloksia sekä muistutuksia verojen maksamisesta. Mukana oli synttärikortteja, joiden sisällä oli rahaa. Paketeista löytyi myös videopelejä, DVD-levyjä ja katalogeja.

Eräs nainen kertoo saaneensa 151 punnan eli noin 175 euron shekin. Eräs toinen nainen, jonka äiti menehtyi vuosia sitten, sai tämän aikoinaan lähettämän, käsin kirjoitetun hääpäiväonnittelukortin.

Postin mukana pahoittelukirje

Kuninkaallisen postin paikallisen yksikön käyttöpäällikkö Paul Leishman lähetti vastaanottajille heidän lähetyksensä mukana pahoitteluviestin, jossa pyydettiin anteeksi erittäin ”merkittävää” viivästystä ja kerrottiin, mistä posti löytyi.

– Pyydän vilpittömästi anteeksi epämukavuutta ja mielipahaa, jota mahdollisesti aiheutuu siitä, että saatte tämän postin näin myöhään, hän kirjoitti.

Leishman pyytää anteeksi, että posti petti asiakkaat tällä tavalla. Hän kertoo, että posti on ottanut asian todella vakavasti.

Royal Mailin edustaja kertoo Yahoo News UK:lle, että selvityksessä on nyt,  miten on mahdollista, että postia löytyi entisen työntekijän luota. Hän korostaa, että turvallisuus on postin toiminnan kannalta erittäin tärkeä asia ja että valtaosa työntekijöistä on sitoutunut toimittamaan lähetykset perille turvallisesti ja tehokkaasti.

Katso myös: Tämä mies sai 55 000 samanlaista kirjettä postissa!

Mies sai 55 000 samanlaista kirjettä postissa 1:13

Lähde: Yahoo! News

Lue myös:

    Uusimmat