VHS-kasetti jäi palauttamatta vuokraamoon 21 vuotta sitten – nainen sai nyt kuulla yllättäviä uutisia: "Tämä on hullua"

Caron ei palauttanut VHS-kasettia 21 vuotta sitten – sai nyt syytteen 1:56
Caron sai yllättäen tietää, että on poliisin etsimä rikollinen – VHS-kasetin vuoksi! Videolla nainen kertoo tarinansa.

Caronille langetettiin Oklahomassa syytteet, koska hän ei ollut palauttanut 21 vuotta sitten lainaamaansa VHS-kasettia vuokraamoon, jota ei enää ole olemassa.

Lainatut esineet pitää aina muistaa palauttaa. Oklahomassa ennen asunut nainen sai oppia tämän kantapään kautta unohdettuaan palauttaa vuokraamansa videokasetin, kertoo New York Post.

Yllättävä syyte paljastui, kun aiemmin Oklahomassa asunut Caron McBride päätti tuoreen avioliittonsa johdosta vaihtaa sukunimeään ajokorttiinsa. Kortin oli myöntänyt Teksasin osavaltio.

Sai tietää olevansa etsintäkuulutettu

Caron sai nimenvaihdoksensa yhteydessä yllättäen tietää, että poliisi etsii häntä.

– Korona-ajan vuoksi täytyi varata aika, ja lähetin heille [virastoon] sähköpostia. He lähettivät vastauksen ja kertoivat, että minulla oli ongelma Oklahomassa, ja minun pitäisi soittaa numeroon, Caron kuvailee.

Caron soitti. Sitten hän sai tietää, että häntä odottaa syyte kavalluksesta.

– Luulin, että saan sydänkohtauksen, Caron kuvaili CNN:lle tunnelmiaan tiedon saamisen jälkeen.

Syyte: Ei palauttanut Sabrina, teininoita -videokasettia vuokraamoon 

Dokumenttien mukaan Caronia syytetään siitä, ettei hän palauttanut Sabrina, teininoita -tv-sarjan videokasettia vuokraamoon vuonna 1999.

– Nainen [puhelimessa] kertoi, että syy [syytteelle] on VHS-kasetti, ja minun täytyi pyytää häntä toistamaan sanansa, koska ajattelin, että tämä on hullua. Tämä nainen pilailee kanssani, eikö? Ei hän pilaillut, Caron kuvailee.

Tapaus ei ole edes ensimmäinen laatuaan: vuonna 2018 uutisoitiin miehestä, joka vuokrasi elokuvan vuonna 2014, muttei kyennytkään palauttamaan sitä. Miestä uhkasi tapauksen vuoksi vankila.

Ei usko itse edes vuokranneensa kasettia

Caron kertoo, ettei muista edes vuokranneensa kasettia. Hän on löytänyt tapahtuneelle mahdollisen selityksen; tapahtuma-aikaan Caron asui miehen kanssa, ja tällä oli kaksi pientä tytärtä.

– Luulen, että hän [mies] meni vuokraamaan sen eikä palauttanutkaan sitä, tai jotain. En ole eläessäni katsonut kyseistä sarjaa, se ei vain ole minun juttuni. Ja nyt minua syytetään törkeästä rikoksesta VHS-nauhan takia.

Katso myös: Tämä retrovideo VHS-kaseteista on todellinen nostalgipläjäys! Juttu jatkuu videon alla.

Muistatko vielä VHS-kasetit? 0:47

Rikoksessa ei ole varsinaista uhria – oikeuteen voidaan silti joutua

Kyseinen vuokraamo, Movie Place, ei ole enää toiminnassa – se sulki ovensa jo 2008. Lakimiesyrityksen edustaja Ed Blau toteaa, että vaikka rikoksessa ei tämän johdosta ole varsinaista uhria, piirikunta voisi silti viedä jutun oikeuteen.

Caron toteaa olevansa syytön.

– Siis, en yrittänyt tehdä petosta Sabrina teininoidan takia. Vannon, hän toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat