Brittikaunotar pettämiskohun keskipisteessä – vihjailee salasuhteesta Jay Z:n kanssa

Brittiläinen pop-tähti on jälleen yhdistetty popin superparin avio-ongelmiin.

Laulajatähti Beyoncen  Lemonade-albumi ja Tidal-palvelussa julkaistu lyhytelokuva ovat heittäneet lisää pökköä pesään pettämishuhuille.

Beyoncen ja Jay Z:n avio-ongelmista alettiin puhua, kun Solange Knowles hyökkäsi Jay Z:n kimppuun hississä kaksi vuotta sitten. Hyökkäyksen syyksi on epäilty Jay Z:n puuhasteluja Beyoncen selän takana.

Maanantaina Beyonce-fanit hyökkäsivät vaatesuunnittelija Rachel Royn kimppuun, sillä Rachelin on arveltu olevan uutuuskappaleilla kuultu mystinen "Becky hyvillä hiuksilla".

Tiistaina katseet kohdistuvat kuitenkin pop-tähti Rita Oraan, joka poseerasi sitruunakoristeisissa bikineissä sosiaalisessa mediassa.

Kuvassa pop-kaunottarella on kaulassaan koru, jossa roikkuu enteilevästi J-kirjain. Beyonce-fanit ovat ottaneet nuoren naisen raivonsa kohteeksi ja pommittavat tauotta Oran Instagramia loukkaavilla viesteillä.

Huhut 25-vuotiaan Rita Oran ja Jay Z:n ympärillä ovat velloneet jo muutaman vuoden ajan. Rita Oran ensimmäinen albumi Jay Z:n levy-yhtiön kanssa julkaistiin vuonna 2012.

Lue myös:

    Uusimmat