Brittibändi riehui Suomen-keikalla – kitaristi mursi kätensä

Brittiläisen Bring Me the Horizon -bändin keikalla välit yleisön ja bändin kitaristin välillä kuumenivat hälyttävästi.

Bring Me the Horizon esiintyi viikonloppuna helsinkiläisessä The Circus -yökerhossa lämppärinä. Yhteensä illan aikana esiintyi viisi bändiä, mutta Bring Me the Horizonin keikka ei aivan mennyt suunnitelmien mukaan. The Circuksen toimitusjohtaja Niko Hallamäki on itsekin ihmeissään illan tapahtumista.

– En oikein tiedä mistä tilanne syntyi, mutta kitaristi oli yhtäkkiä hypännyt yleisön sekaan. Tilanne oli hyvin nopeasti ohi, voi olla että joku yleisöstä oli ärsyttänyt kitaristia. Varmasti siinä on jokin ärsyke ollut, tuskin tuollaisessa tilanteessa on ollut savua ilman tulta, Niko kommentoi MTV3.fin Viihdeuutisille.

Rytäkässä kävi ikävästi. Kitaristi Jona Weinhofen kertoo Twitterissään, että välikohtauksen takia häneltä oli murtunut käsi. Mies on lisännyt nettiin myös kuvan paketoidusta kädestään. Niko Hallamäki on yllättynyt tiedosta.

– Todellako, ihan murtunut? No voi hitto. He vetivät kuitenkin keikan loppuun ja vasta sitten kättä lähdettiin paikkaamaan, mutta en tiennyt, että se on murtunut?

Niko kuitenkin korostaa, että yleisö ei illan aikana ollut vaarassa ja järjestysmiehet selvittivät tilanteen nopeasti.

– Eihän tällainen tapahtuma tietenkään suotavaa ole, mutta tässä tapauksessa koko tapahtumasta on tehty kärpäsestä härkänen. Ei siinä mitään niin kummallista ollut, Niko toteaa.

Ensimmäisenä välikohtauksesta kirjoitti Soundi.

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja