Britney Spears: Vaikeinta on lähteä kuntoilemaan!

Laulaja Britney Spears on keikkaillut niin ahkerasti, että treenaamaan lähteminen tuntuu hänestä uuvuttavalta ajatukselta. Kaunotar herkuttelisi mieluummin suklaalla.

Pop-tähti Britney Spears, 29, on ollut keikkaillut ympäri maapalloa kesäkuusta lähtien promotakseen seitsemättä studioalbumiaan, Femme Fatalea. Laulajan mukaan uuvuttava tahti on alkanut vaatia veronsa.

– Vaikeinta on yrittää nousta sängystä ja lähteä aamulla kuntoilemaan. En ole treenannut noin kahteen viikkoon. Joskus on vaikeaa motivoitua, mutta kun pääsee ylös sängystä ja tekee sen, tuntuu siltä kuin olisi valloittanut maailman, Spears myöntää Stylist-lehdelle.

Kun tähti ei ajattele vartaloaan, hän suo itselleen lempiherkkuaan. Mitä se mahtaa olla?

– Suklaata. Ehdottomasti suklaata. Silloin tällöin kun olen todella nälkäinen, Snickers-patukka toimii. Myös M&M-karkit ovat mahtavia, suklaarusinat, Hershey's-suklaat… Twix-patukatkin ovat hyviä, Spears luettelee.

Ei sillä, että poppari tarvitsisi sokeripiikkiä ennen lavalle menoa.

– Kuuntelen yleensä paljon hip-hoppia pukuhuoneessani, kun valmistaudun. Pidän myös rokimmasta musiikista, kuten Aerosmithistä. Se saa minut todella käyntiin ja antaa energiaa. Ja sitten tietysti Jessie J ja Adele, Spears kertoo.

Loisteliaasta urastaan huolimatta on olemassa ainakin yksi asia, jonka Spears haluaisi saavuttaa:

– Haluaisin kokeilla laskuvarjohyppäämistä!

MTV3/Helmi

Lähde: Usmagazine.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja