Britney Spears ja Sam Asghari suunnittelevat kuumeisesti häitään – laulajan perheenjäsenillä ei asiaa juhliin: "Hän saa vihdoin päättää itse"

Britney Spears haluaa 13 vuoden piinan päättyvän – tällaisin sanoin hän puhui holhouksestaan 11:04
Britney Spearsin holhouspiina kesti 13 vuotta - näin hän puhui oikeudessa kohteustaan.

Britney Spearsin sukulaissuhteet ovat pahasti jäissä.

Holhouksestaan marraskuussa 13 vuoden päätteeksi vapautunut Britney Spears, 40, suunnittelee kuumeisesti häitään kihlattunsa Sam Asgharin, 27, kanssa. Laulajan perheenjäsenet eivät ole kuitenkaan ainakaan toistaiseksi vieraslistalla.

– He ovat aloittaneet jo häiden suunnittelun. Hän (Britney) on niin onnellinen, että saa vihdoin päättää itse asioistaan, lähde kertoo Us Weeklylle.

– Tällä hetkellä kutsuvieraslistalla ei ole yhtään jäsentä hänen (Britneyn) perheestään, lähde lisäsi.

Päätös ei ole nykytiedon valossa yllättävä, sillä poppari tylytti perhettään hiljattain rajusti holhouksenaikaisesta kohtelustaan. Sanojaan säästelemätön laulaja totesi, että hänen perheenjäsentensä tulisi olla vankilassa epäinhimillisten tekojensa vuoksi.

Tulevan kihlattunsa Britney tapasi Slumber party -musiikkivideonsa kuvauksissa vuonna 2016. Personal trainerina toimiva Asghari on kertonut Men's health -lehdelle tunteneensa perhosia välittömästi laulajan tavattuaan. Rakkaus roihahti sushilounaan ääressä, josta asti kaksikko on ollut erottamaton. 

Kihlat pariskunta vaihtoi tämän vuoden syyskuussa. 

– Pariskunta virallisti pitkäaikaisen suhteensa tänään ja he ovat syvästi liikuttuneita saamastaan tuesta, omistautumisesta ja rakkaudesta, Asgharin manageri Brandon Cohe kommentoi kihlausuutisen tultua julki.

Britney ilmoitti kihlauksestaan Instagram-tilillään näyttävän sormuksen kera.

– En voi uskoa tätä, laulaja kirjoitti julkaisuunsa.



Lue myös:

    Uusimmat