Britney Spears haluaa naimisiin - etsii kihlasormusta itselleen

Laululintunen Britney Spearsilla on agenda, joka pitää saada toteutettua ennen vuoden vaihtumista. Ja se agenda on kihloihin meno.

28-vuotias Britney Spears taitaa uskoa sanontaan "kolmas kerta toden sanoo". Jo kahdesti aviossa ollut Britney on niin hullaantunut miesystäväänsä, että haluaa tämän kanssa vihille, ja mahdollisimman pian.

Vaikka Jason Trawick ei olekaan vielä kosinut tyttöystäväänsä, on Britney käynyt koluamassa jo Beverly Hillsin sormusliikkeet.

Britney on bongattu sovittelemassa kihlasormuksia sormeensa ja selailemassa uusimpia häälehtiä. Naisen ystävien mukaan tavoitteena olisi, että häitä tanssittaisiin kesällä 2010.

Ja kuten päättäväisen aikuisen naisen pitääkin, on Britney suunnitellut jo pariskunnan tulevaisuuden valmiiksi. Suunnitelmissa on, että tuleva aviomies vähentää töitään jotta aikaa yhteiselle elämälle on tarpeeksi.

– Jason on niin työorientoitunut, että on puhelimessa tai tietokoneen ääressä koko ajan. Britneystä tuntuu, että hän kilpailee työn kanssa miehen huomiosta. Britney ei halua mennä naimisiin työholistin kanssa, ystävä sadattelee.

Britneyn loisteliaassa suunnitelmassa ei ole kuin yksi mutta. Mitä mieltä itse Jason on neitokaisen suunnitelmista...

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat