Bottas: Muille luvassa ongelmia bensan kanssa

Williams-kuljettaja Valtteri Bottas uskoo, että Williams-auton vahvuutena Venäjän GP:ssä on hyvä suoranopeus ja alhainen polttoaineenkulutus.

Aika-ajossa kolmanneksi sijoittunut Bottas ylsi lähelle Mercedes-kuljettajia. Hän uskoo, että olisi täydellisellä onnistumisella voinut yltää toiseen lähtöruutuun Lewis Hamiltonin ja Nico Rosbergin väliin.

- Ehkä pieni yllätys oli, kuinka lähellä se oli. Ehkä täydellisellä onnistumisella olisi voinut olla niiden välissä. Se oli positiivinen yllätys. Täällä on niin pitkät suorat. Meillä on suoravauhdit parempia kuin Mersuilla. Meidän autossamme on vähemmän ilmanvastusta ja sen takia aikaa saadaan kiinni suorilla. Mercedes on aika paljon vahvempi viimeisellä sektorilla, joka on pelkästään mutkia. Meille tulee siinä takkiin, Bottas kertoi MTV Sportille.

Auton pieni ilmanvastus vaikuttaa myös siihen, ettei polttoainetta kulu aivan niin paljon. Kisa on ajettava läpi sadalla kilolla bensaa.

- Uskon, että pieni ilmanvastus voi kääntyä meidän eduksemme kilpailussa. Täällä on aika rajoilla sen kanssa, pystyykö ajamaan ilman bensansäästöä. Muilla se tulee olemaan enemmän ongelma kuin meillä, Bottas linjaa.

Lue myös:

    Uusimmat