Bond-tyttö Tanya Roberts, 65, on kuollut – julistettiin erikoisen sekaannuksen seurauksena kuolleeksi jo kerran aiemmin

8:55
Heidät menetimme – käymme läpi kuolemat, jotka järkyttivät vuonna 2020

Näyttelijä Tanya Robertsin kuolemasta on viime päivinä liikkunut ristiriitaista tietoa. TMZ uutisoi tämän johtuneen väärinkäsityksistä ja kertoo Robertsin menehtyneen maanantaina 4. tammikuuta.

Yhdysvalloissa uutisoitiin sunnuntaina, että 65-vuotias näyttelijä Tanya Roberts olisi kuollut samaisena päivänä. Asian vahvisti tuolloin TMZ-sivustolle hänen edustajansa. 

Myöhemmin Robertsin edustaja Mike Pingel kertoi kuitenkin, että muun muassa Bond-tyttönä mainetta niittänyt Roberts on edelleen teho-osastolla huonossa tilassa

Tiistaina 5. tammikuuta, eli kaksi päivää ensimmäisen kuolinuutisen jälkeen TMZ uutisoi jälleen Robertsin kuolemasta. Tällä kertaa sivustolle vahvistettiin, että Roberts menehtyi maanantaina 4. tammikuuta Cedars-Sinain sairaalassa Los Angelesissa.

Sotku Robertsin viimeisten hetkien ympärillä sai alkunsa, kun näyttelijän aviomies Lance O'Brien luuli puolisonsa kuolleen. Näyttelijän edustaja kertoi puolestaan TMZ:lle, että oli saanut sunnuntaina tiedon Robertsin kuolemasta tämän aviomieheltä.

Sairaalasta oli kuitenkin soitettu tämän jälkeen O'Brienille ja kerrottu Robertsin olevan yhä elossa.

Roberts tuli tunnetuksi sekä näyttelijänä että mallina. Hänet nähtiin vuonna 1985 Bond-tyttönä Roger Mooren rinnalla elokuvassa 007 ja kuoleman katse

Lisäksi Roberts on näytellyt Charlien Enkeleiden viidenneltä tuotantokaudelta alkaen Shelley Hackin roolia. Sittemmin hänet nähtiin muun muassa 70's show -ohjelmassa.

Roberts vietiin sairaalaan jouluaattona ja joutui hengityskoneeseen. TMZ:n mukaan koronavirus ei liity kuolemaan ja Roberts oli voinut päiviä ennen kuolemaansa hyvin.

Näyttelijä oli aiemmin naimisissa Barry Robertsin kanssa. Hänellä ei ole lapsia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja