Bond-tyttö ja tosi-tv-tähti Denise Richards avautuu yhteishuoltajuudesta päihderiippuvaisen Charlie Sheenin kanssa: "Hän on silti heidän isänsä"

Näyttelijä Denise Richards sanoo, että on olemassa asioita, joita hän ei tahdo lastensa tietävän isästään Charlie Sheenistä.

Näyttelijäkaunotar Denise Richards muistetaan muun muassa 1990-luvun klassikkoihin lukeutuvasta Villit kuviot -elokuvasta sekä Bond-tytön roolistaan 007-seikkailussa Kun maailma ei riitä.

Viime vuosina Richardsin elämää on seurattu Beverly Hillsin täydelliset naiset -tosi-tv-sarjassa.

Kaunotar on kuitenkin yhä toistuvasti otsikoissa myös ex-miehensä Charlie Sheenin vuoksi, sillä pariskunta riitelee kahden lapsensa elatusmaksuista, joiden pienentämistä Sheen on vaatinut. Hän on riitaantunut samasta syystä myös toisen ex-vaimonsaBrooke Muellerin kanssa.

Charlie Sheen muistetaan muun muassa pääroolistaan Miehen puolikkaat -sarjasta, mutta ennen kaikkea hän on ollut otsikoissa vakavien päihdeongelmiensa takia. Hän sai potkut sarjasta vuonna 2011 ja joutui samana vuonna sairaalahoitoon huumeongelmansa takia.

Sheen on väittänyt kahdelle ex-vaimolleen, ettei pysty maksamaan vaadittuja maksuja, sillä hän on joutunut mustalle listalle viihdealalla, eikä hänellä siksi ole vakaata toimeentuloa.

Richards ja Sheen avoituivat vuonna 2002 ja tyttäret Sam ja Lola syntyivät vuosina 2004 ja 2005. Richards haki kuitenkin eroa ensimmäistä kertaa jo odottaessaan nuorimmaistaan, sillä Sheenillä oli jo tuolloin ongelmia päihteiden kanssa. Pari sopi tilapäisesti välinsä, mutta Richards haki vuotta myöhemmin uudestaan eroa. Richards kertoi eroa hakiessaan Sheenin uhanneen hänen henkeään ja haki ex-miehelleen lähestymiskieltoa.

Myrskyisistä käänteistä ja valtaisasta huoltajuuskiistasta huolimatta pari on onnistunut viime vuodet pysymään varsin hyvissä väleissä. Richards sanoikin hiljattain Beverly Hillsin täydellisissä naisissa, ettei tahdo puhua ikävään sävyyn ex-miehestään.

– On olemassa paljon asioita, joita lapset eivät tiedä isästään ja tahdon, että näin on jatkossakin, hän on sanonut sarjassa.

– Vaikka hän on Charlie Sheen, hän on silti heidän isänsä. En koskaan puhu pahaa hänestä ja tahdon hänen olevan osa lapsien elämää. Olen tavannut paljon naisia, joita Charlien työ on ilahduttanut ja monilla heillä on ongelmia isäsuhteessaan. En tahdo, että tyttärillemme käy niin.

Richards on nykyisin naimisissa Aaron Phypersin kanssa ja perheeseen kuuluu myös Richardsin vuonna 2011 adoptoima tytär.

Lähteet: People, CNN, Page Six

Lue myös:

    Uusimmat