Timon matka tapsantansseihin sai järkyttävän päätöksen – auto rytisi katon kautta puuhun: "Toivon onnen kääntyvän parempaan"

Timo Kangastie joutui tapaninpäivänä rajuun auto-onnettomuuteen. Miehen epäonni jatkuu, sillä kesällä hän sai vammoja erikoisessa saunaepisodissa.

Timo oli matkalla Alajärveltä Lahden kautta Nurmijärvelle tapaninpäivän tansseihin, kun hänen autonsa suistui tieltä ulos ja kieri muutaman kerran katon kautta törmäten lopulta puuhun.

Turma sattui Etelä-Pohjanmaalla Soinissa.

– Oli liukasta ja auto vain puski metsikköön eikä kääntynyt. Paikalla oli tullut aika paljon lunta ja keli oli hieman liukas kolmisen kilometriä ennen Soinin keskustaa, Timo kertoo MTV Uutisille.

Mies vietti yönsä Seinäjoen keskussairaalassa, jossa hänellä todettiin muun muassa aivotärähdys ja pieni lannerangan murtuma. Sairaalasta hän pääsi perjantaina ja vietti päivän äitinsä luona.

Lauantaina päivällä Timo oli jo matkalla Seinäjoelta kotiinsa Tampereelle.

– Niskat ja alaselkä ovat hellät. Lääkäri sanoi, että kivun rajoissa saa jo touhuta ja tehdä.

Epäonnen vuosi alkaa olla takana

Timo on kärsinyt epäonnisista tapahtumista aiemminkin tänä vuonna. Kesällä hän sai pahoja palovammoja Himoksen Iskelmä-festivaaleilla, kun savusaunaan tullut bikiniasuinen mies viskasi yllättäen koko saavillisen vettä tulikuumalle kiukaalle.

Timo sai tempauksen johdosta ensimmäisen ja toisen asteen palovammoja eri puolille kehoaan. Myös MTV Uutiset kertoi tapahtuneesta.

Juttu jatkuu videon jälkeen.

3:01
Timon saunareissu päättyi sairaalaan – syynä toisen saunojan humalainen päähänpisto.

Palovammat ovat parantuneet hyvin ja Timo kertoo, että asia on sittemmin loppuunkäsitelty. Hän on tehnyt sovinnon löylyä heittäneen miehen kanssa.

– Muistoksi palovammoista jäi vain pari laikkua rintakehään.

Tanssin suurlähettilääksikin tituleerattu, ahkera tanssiharrastaja Kangastie kertoo saaneensa onnettomuuden jälkeen noin neljäkymmentä tuhatta tsemppaavaa viestiä pääasiassa tanssin ystäviltä.

Auto-onnettomuudesta kertovaa Facebook-päivitystä on niin ikään luettu kymmeniä tuhansia kertoja.

Mies ei lannistu epäonnisista sattumuksista. Tanssilavoille hän aikoo palata jo viikon kuluttua lauantaina.

– Kohti uuttavuotta lähden sillä mielellä, että toivon onnen kääntyvän parempaan eikä olisi näin epäonnista, mitä nyt on ollut.

– Oikeastaan seuraava vuosikymmen saisi olla pelkkää onnea, Timo summaa vuotensa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja