Benjamin Peltonen pohtii tekevänsä "Antti Tuiskut": "En ala hiihtämään, mutta ehkä sitten voin..."

Benjamin Peltonen paljastaa asunsa taustan 3:06
Katso koko haastattelu: Benjamin Peltonen paljastaa gaala-asunsa taustan

Benjamin Peltonen tunnelmoi gaalailtaa Radiogaalan punaisella matolla.

Kaupallisen radioalan vuoden parhaimmistoa palkittiin perjantaina 12. huhtikuuta järjestetyssä Radiogaalassa Helsingin Messukeskuksessa. 

Illan aikana lavalla nähtiin palkitsemisten lisäksi artistiesityksiä, mukaan lukien Jenni Vartiainen, Etta, Benjamin, Antti Ketonen ja Hugo yhdessä Johannes Salomaan johtaman showbandin kanssa.

Benjamin Peltonen kertasi Radiogaalan punaisella matolla MTV Uutisille muun muassa helmikuista UMK-finaalia, jossa hän toimi juontajana yhdessä  Pilvi Hämäläisen ja ja Viivi Pumpasen  kanssa.

– Se oli mieletöntä. Oli ihanaa saada ensinnäkin ensimmäistä kertaa ikinä tehdä jotain muuta kuin esiintyä pelkästään musan parissa. Minulla oli avausnumero siellä UMK:ssa, joka oli mieletön ja josta tuli paljon kehuja, se oli tosi siisitä, ja sen jälkeen pääsin juontamaan Viivi Pumpasen ja Pilvi Hämäläisen kanssa, ja olihan se nyt hauskaa, hän kertoi kokemuksestaan.

Entä voitaisiinko Peltosta nähdä vielä jatkossakin jonkinlaisissa juontohommissa?

– Ajattelin, että jos teen siinä mielessä Antti Tuiskut, että sitten, kun en enää jaksa olla artisti – toivottavasti vasta joskus kolmenkymmenen vuoden päästä – niin en ala hiihtämään, mutta ehkä sitten voin tehdä juontohommia, hän totesi.

Yllä olevalta videolta näet Peltosen koko haastattelun, jossa hän muun muassa tekee hämmentävän musiikkitunnustuksen!

 

Lue myös:

    Uusimmat