Mikko Silvennoinen riemastui saatuaan selville yhden asian Euroviisuista: "Voimme rauhassa lähteä viisuihin munan kera"

Mikko Silvenoinen kertoo hauskasta havainnostaan viisuselvittelyitä tehdessään 4:20

Mikko Silvennoinen etsii jatkuvasti nippelitietoa selostustyönsä tueksi.

Mikko Silvennoinen valmistautuu paraikaa kiivaasti tuleviin Malmön Euroviisuihin, joiden suomenkielisenä selostajana hänet jälleen tuttuun tapaan kuullaan. Radiogaalan punaisella matolla Silvennoinen pohti MTV Uutisille, että työnsarkaa riittää. 

– Kuukauden päästä Euroviisut on ohi, olen palannut Suomeen ja uusi voittaja on valittu, sitten taas voidaan levätä ja uutta kohti. Mutta nyt on aika tutina kyllä päällä, elämä on aika Euroviisuissa minulla tällä hetkellä. 

Tällä hetkellä Silvennoisen täytyy jatkuvasti valmistautua tuleviin viisuiltoihin ja käsikirjoittaa omia juontokorttejaan. Hän etsii jatkuvasti erilaista nippelitietoa selostustyönsä tueksi, ja on jälleen kerran löytänyt itselleenkin täysin uutta ja ilahduttavaa tietoa. 

Eräs tällainen asia liittyy Suomen edustajan Windows95manin  viisuesityksessä nähtävään valtavaan farkkumunaan. 

– Minulla oli mielessä, että meillä on tämä farkkumuna siellä viisulavalla, että kääntyykö se munan kaksimielisyys muille kielille, kun suomen kielessä munat viittaavat myös miehen genitaaleihin. Osaan ruotsia ja englantia ja ne ovat pallot, eli balls ja bollar, eikä kananmunat. Niin rupesin selvittämään, ovatko kananmunat muilla kielillä genitaaleja, niin voin iloisesti kertoa, että useimmilla on, Silvennoinen iloitsi. 

– Eli voimme rauhassa lähteä viisuihin munan kera, koska tämä kaksoismerkitys saattaa muitakin hymyilyttää. Miksi tämän selvitin, en tiedä, ei tämä mahdu edes siihen korttiin, koska se on liian pitkä (tarina). Mutta ihanaa, että sain tässä sen kertoa. 

Suomen viisuedustajasta Silvennoinen kertoo olevansa mielissään. Windows95man herättää selostajan omassa mielessä "bileajatuksia", ja No Rules! on hänen mielestään hauska ja positiivinen kappale, jonka esitys naurattaa jopa vielä enemmän. 

– Eihän kukaan tai monet uskoneet, että Windows95man olisi UMK:ta voittanut, ja tällä hetkellä moni ei usko, että hän Euroviisuja voittaa. Mutta toistuuko UMK? Koska siinä esityksessä on jotain tosi universaalia, hauskaa ja vilpitöntä. 

 

Lue myös:

    Uusimmat