Benjamin kirjoitti tärkeän muistutuksen pitkää päivää painaville – toimi näin, kun saavut kotiin: "Teeskentele edes 30 sekunnin ajan"

Yhdysvaltalaismies jakoi"ilmaisia isähalauksia"Pride-kulkueessa 0:38
Yhdysvaltalaismies jakoi "ilmaisia isähalauksia" Pride-kulkueessa – uskomaton vastaanotto!

Benjamin haluaa muistuttaa muita vanhempia siitä, että rakkaiden luo kotiin palaaminen on iloinen tapahtuma, ja siihen tulisi myös pitkän ja rankan päivän jälkeen suhtautua iloiten.

Amerikkalaisisän yksinkertainen neuvo vanhemmille kerää kiitosta Facebookissa. Benjamin Holmgren halusi muistuttaa muita aikuisia siitä, että kotiinpaluu tulisi ottaa vastaan iloiten, vaikka oma päivä olisi sujunut huonosti.

– Kun saavut kotiin puolisosi, lastesi, koirasi tai vastaavan luo… Ennen kuin avaat oven, hymyile! Benjamin kirjoittaa.

– Sillä, miten päiväsi sujui, ei ole väliä. Eikä ole silläkään, mitä aiot tehdä seuraavaksi, tai sillä, että sinun on kiljuva nälkä. Teeskentele edes 30 sekunnin ajan, että olet ilahtunut nähdessäsi heidät. Saa heidät tuntemaan, että odotit innolla pääsyä takaisin kotiin. He kuitenkin ovat suosikki-ihmisesi koko maailmassa. Ainakin toivon niin.

Kodin tunnelma syntyy 15 sekunnissa

Benjaminin mukaan kotiin saapuvan vanhemman tai rakkaan asenne määrittelee 15 sekunnissa koko loppuillan tunnelman. Siksi yksinkertaiselta ja hölmöltäkin vaikuttava neuvo on itse asiassa hyvin tärkeä.

– Sinä tulet kotiin joka päivä, Benjamin muistuttaa.

– Se, että viet perheesi Disneylandiin, on merkityksetöntä. Lastesi kalliit synttärijuhlat unohtuvat viikoissa. Kotiin tuleminen? Se on koko elämäsi. Korjaa se. Aloita tänään.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"On ihanaa, että ihmiset ottavat tämän rohkaisuna"

Miehen sanat keräsivät pian satojen tuhansien ihailijoiden joukon.

Benjamin kertoi haastattelussa, että sai idean kirjailija Brene Brownin tekstistä. Mies on iloinen siitä, että hänen viestinsä keräsi paljon positiivisia kommentteja.

– On ihanaa, että ihmiset ottavat tämän rohkaisuna ja tekevät asialle jotakin, ja se muuttaa heidän elämänsä. Kuten se muuttaa minunkin, Benjamin kuvailee.

Lähteet: Facebook,
​​​​​​​Goodmorningamerica.com

Lue myös:

    Uusimmat