Barcelonan päävalmentaja yllätti: ”Messi saattaa pelata Internazionalea vastaan”

Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde kertoi kapteeni Lionel Messin mahdollisesti pelaavan tiistai-illan Mestarien liiga -ottelussa Internazionalea vastaan. Messin käsi murtui vain reilu kaksi viikkoa sitten.

Messin nimi Barcelonan pelaajalistassa oli yllätys, sillä hänen odotettiin olevan sivussa kolme viikkoa lokakuun 20. päivä tapahtuneen oikean käden luun murtumisen jälkeen.

Argentiinalainen palasi harjoituksiin viime viikolla ja saattaa olla jo tiistaina auttamassa Barcelonaa jatkoon B-lohkosta San Sirolla.

– Leo on siinä vaiheessa, että hän saattaa olla käytettävissä, mutta meidän täytyy odottaa harjoituksia. Meidän täytyy nähdä, onko hänen turvallista pelata, Valverde sanoi Reutersin mukaan.

– On kolme tai neljä mahdollisuutta. Yksi on se, että hän pelaa alusta asti, hän tulee sisään vaihdosta tai hänet otetaan vaihtoon. Ainoastaan riskejä emme aio ottaa, Valverde jatkoi.

Barcelona pelasi ilman Messiä neljä ottelua, joista se voitti jokaisen. Otteluissa kaatuivat niin Internazionale Mestarien liigassa kuin Real Madrid La Ligassa.

 

Lue myös:

    Uusimmat