Tällaiset ovat panokset Mestarien liigassa tiistaina – näillä joukkueilla mahdollisuus varmistaa jatkopaikka

Borussia Dortmund, Atlético Madrid, Inter Milan ja Barcelona saattavat varmistaa tiistaina jatkopaikan Mestarien liigassa.

MAINOS

Mestarien liigan ottelut suorina lähetyksinä C Moressa ja suoratoistopalvelussa

C Moren sivulle pääset tästä

Artikkelin videossa C Moren asiantuntijoiden ennakointia C-lohkon tilanteesta.

A-lohko

Atlético Madridin edellisellä kierroksella kotikentällään murskannut Borussia Dortmund etenee tiistaina lohkovoittajana jatkoon, jos se pystyy toistamiseen peräkkäin voittamaan Atléticon.

Espanjalaiset puolestaan varmistavat paikkansa pudotuspeleissä voitolla Monacon ja Club Bruggen pelatessa samalla keskenään tasan.

Monacon haaveet jatkopaikasta murenevat, jos kotiin ei jää täyttä pistepottia Bruggesta ja Atletico onnistuu voittamaan samaan aikaan Dortmundin. Belgialainen Brugge on samassa tilanteessa.

B-lohko

Barcelona on ollut B-lohkossa vakuuttava voitettuaan kolmesta ottelustaan jokaisen. Joukkue eteneekin lohkovoittajana jatkopeleihin vierasvoitolla Interistä.

Milanolaiset varmistavat paikkansa kahden jatkoonmenijän joukossa voitolla Barcelonasta ja Tottenham-PSV-ottelun tasatuloksella Lontoossa.

Tottenham ja PSV tarvitsevat A-lohkon häntäpään joukkueiden tavoin voiton toisistaan ja Barcelonan voittoa Interistä jatkopaikkahaaveiden säilymiseksi.

C-lohko

Crvena zvezdan jatkomahdollisuudet C-lohkossa ovat lähinnä teoreettiset, mutta nekin kariutuvat, jos serbialaiset eivät onnistu voittamaan Liverpoolia kotona ja Napoli voittaa samaan aikaan PSG:n. Muuten taistelu jatkopaikoista jatkuu kiivaana Liverpoolin, Napolin ja PSG:n välillä.

D-lohko

Lokomotivin asema on kaikista kilpailun joukkueista heikoin. Jos se ei voita vieraissa Portoa ja Schalke-Galatasaray ei pääty tasan, venäläiset ovat ulkona. Porto johtaa lohkoa seitsemällä pisteellä, Schalke pitää hallussaan toista sijaa viidellä pisteellä ja Galatasaray kolmatta pisteen saksalaisia perässä. Jatkoonmenijät tässä lohkossa ratkeavat myöhemmin.

Lue myös:

    Uusimmat