Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Banaanikakku vanhasta kermasta

kuva: Myllyn Paras
kuva: Myllyn ParasMyllyn Paras
Julkaistu 27.04.2006 09:57(Päivitetty 27.04.2006 10:01)

Usein tuppaa jäämään päivämäärän yli mennyttä kermaa jääkaappiin. Voisitko kertoa esimerkiksi hyvän kakkureseptin, jonne kerman saisi "piilotettua"? Arja

Hei kaima!

Tässä on yksi resepti, jota kannattaa kokeilla!

Ystävällisin terveisin,
Arja Savela

Banaanikakku

  • 5 dl erikoisvehnäjauhoja
  • 2 dl sokeria
  • 2 ½ tl leivinjauhetta
  • 2 tl kanelia
  • 1 tl inkivääriä
  • 2 dl kermaa
  • 3 munaa
  • 2-3 dl banaanisosetta (2-3 isohkoa banaania)
  • 1 ½ dl juoksevaa margariinia

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Banaanisose kannattaa tehdä esimerkiksi sauvasekottimella, jolloin sose on melko löysää. Voit käyttää myös muuta rasvaa kuin pullomargariinia. Sulata ja jäähdytä tavallinen margariini ennen käyttöä.

Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan (n. 1,8 l) ja paista 175 asteisen uunin alimmalla tasolla 50-60 min. Anna kakun jäähtyä vähintään 10 min ennen kumoamista.

Kakkutaikinasta voi valmistaa myös muffinseja: jaa taikina muffinssivuokiin ja paista 200 asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lisää aiheesta:

Voimakas orgasmi ilman erektiota – harva tietää, miten se on mahdollistaJoonas Pesonen kirjoitti seksitietokirjan unohdetuille miehille: "Orgasmikuilu kiinni"Onko saunasi turvallinen? Varmista ainakin nämä asiatOnko hyvä viini nahkaista, notkeaa vai antavaa? Saku Tuominen: "Aivan sietämätöntä horinaa"Uutta tietoa suositun diabetes- ja laihdutuslääkkeen hyödyistäEnsitreffit alttarilla -Jannella ahaa-elämys riitelystä – "Tunteet osoittavat aina kohti tarvetta"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • Eilen20:45
    Seksi ja parisuhde

    Voimakas orgasmi ilman erektiota – harva tietää, miten se on mahdollista

  • Eilen19:15
    Seksi ja parisuhde

    Joonas Pesonen kirjoitti seksitietokirjan unohdetuille miehille: "Orgasmikuilu kiinni"

  • Eilen18:50
    Sauna

    Onko saunasi turvallinen? Varmista ainakin nämä asiat

  • Eilen17:24
    Viinit

    Onko hyvä viini nahkaista, notkeaa vai antavaa? Saku Tuominen: "Aivan sietämätöntä horinaa"

  • Eilen14:20
    Lääkkeet

    Uutta tietoa suositun diabetes- ja laihdutuslääkkeen hyödyistä