Avril Lavigne kommentoi salaliittoteoriaa, jonka mukaan hän olisi kuollut 20 vuotta sitten

Avril Lavigne on ollut jo vuosikausia erikoisen salaliittoteorian keskiössä.

Kanadalaislaulaja Avril Lavigne kommentoi taannoin podcast-haastattelussa ympärillään vuosikausien ajan leijunutta erikoista salaliittoteoriaa, jonka mukaan hän olisi kuollut vuonna 2003 ja hänet korvaisi nykyään Melissa-niminen kaksoisolento.

Salaliittoteorian mukaan "oikea Lavigne" palkkasi Melissa-nimisen kaksoisolennon edustamaan itseään julkisissa tapahtumissa sen jälkeen, kun hän kyllästyi itse olemaan julkkis. Teorian mukaan Melissan oli pakko alkaa esittää Lavignea täysipäiväisesti sen jälkeen, kun Lavigne väitetysti menehtyi loppuvuonna 2003.

– Minusta se on huvittavaa, Lavigne kommentoi salaliittoteoriaa Alex Cooperin emännöimässä Call Her Daddy -podcastissa.

Lavignen mukaan osa ihmisistä sanoo hänelle usein, ettei hän ole vanhentunut päivääkään, ja osa taas sanoo, ettei hän ole Avril Lavigne.

– Rehellisesti sanottuna se (salaliittoteoria) ei ole niin paha. Minusta tuntuu, että minulla on hyvä (salaliittoteoria). En koe sen olevan negatiivinen. Siinä ei ole mitään pelottavaa, hän sanoi.

– Selvästikin minä olen minä. Se on niin hölmöä. Luulen, että tätä on tehty muidenkin artistien kohdalla. En ole ainoa, hän jatkoi.

Lavigne julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2002. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muassa Complicated, Sk8er Boi, Girlfriend ja What the Hell.

Lue myös:

    Uusimmat