Aviomies tyrmäsi pyjamahousut, eivät olleet "tarpeeksi seksikkäät" – vaimon avautuminen herätti keskustelua nettipalstalla

2:32

Aviomiehen ikävä kommentti naisen pyjamahousuista synnytti keskustelua äideille suunnatulla nettipalstalla.

Yllä olevalla vinkit vääränkokoisten rintaliivien välttämiseksi.

Vuosien parisuhteen jälkeen monelle on selvää, että kumppanin edessä voi näyttäytyä millaisissa vaatteissa hyvänsä. Eräs vaimo sai kuitenkin kuulla kumppaniltaan yllättävän kommentin yöhousuistaan. Ongelmasta kertoo Mirror.

Mumsnet-äitipalstalla nimimerkillä Cringing123 avautunut vaimo jakoi kuvan mukavista, pilkullisista pyjamahousuistaan, jotka yllään hän oli hiljattain yrittänyt käydä sänkyyn.

Nainen kertoo kuitenkin aviomiehensä ilmoittaneen, etteivät kyseiset housut olleet "tarpeeksi seksikkäät" sen mahdollisuuden vuoksi, että pari saattaisi harrrastaa seksiä.

"Ääliön aviomiehen puolesta"

Vaimo sanoo kyselevänsä muilta "ääliön aviomiehensä puolesta", onko vaimo itse kohtuuton yrittäessään kammeta sänkyyn mukavat housut yllään, erityisesti tietäessään, että seksiä saattaisi olla luvassa.

Vaimo kertoo parin yrittävän tulla raskaaksi, joten seksiä on viime aikoina ollut tavallista useammin.

mumsnet

Vaimo jakoi Mumsnet-palstalla kuvan ylleen pukemistaan pyjamahousuista.

"Voisit tehdä niistä haarattomat?"

Ja vastauksiahan sateli. Moni nainen ilmaisi tyytymättömyytensä aviomiehen asenteeseen.

"Minusta tämä on hullua. Mistä lähtien miehistä on tuntunut, että on ok kertoa naiselle, mitä pukea päälle sänkyyn? Rakastan mukavia, löysiä pyjamia", totesi eräs kommentoija.

"Jos ottaisit sakset esiin, voisit tehdä niistä haarattomat pyjamahousut? Auttaisiko se häntä saamaan sen ylös?" naljaili toinen.

"Kuka tahansa mies, joka kertoisi minulle, kuinka minun tulisi pukeutua häntä varten sänkyyn (tai minnekään muuallekaan) nukkuisi vierashuoneessa. Mahdollisesti vajassa", ilmoitti yksi kommentoija.

"Käske hänen painua takaisin 1950-luvulle."

"Käyttäisin ehkäisykeinona"

Moni halusi myös tietää, miten aviomies itse pukeutuu sänkyyn. Osa kommentoijista huomautti myös, ettei vaatteilla ole väliä, koska ne otetaan pois nopeasti, jos petipuuhiin ryhdytään. Jotkut asettuivat kuitenkin myös aviomiehen puolelle.

"Käyttäisin noita ehkäisykeinona. Mutta te yritätte hedelmöitystä, joten..."

"Ne ovat mahtavat loikoiluun, mutta jos seksiä on useammin, mikset ottaisi niitä pois ennen sänkyyn menoa?"

"Ne eivät todellakaan ole seksikkäät. Käyttäisin niitä löhöillessä ennen sänkyyn menoa, mutta olisin alasti ennen kuin menisin sänkyyn."

Vaimo: "En ymmärrä"

Vaimo itse kokee, ettei voi voittaa miehensä kanssa. Hän kertoo, että vaikka mies haluaa vaimonsa raskaaksi, hän ei halua etukäteen suunniteltua seksiä. 

"Jos kuitenkin tulen sänkyyn ilman vaatteita, suunnittelen selvästi seksiä. Jos emme kuitenkaan harrasta sitä, laitan pyjaman päälle takaisin kuin mikäkin idiootti. En ymmärrä, miksen voi vain mennä sänkyyn pyjamassa ja jos "spontaanius" tapahtuu, otan ne siinä vaiheessa pois. Hän ei edes näe minua peiton alta, joten mikä ongelma siinä on, että käytän niitä?" nainen kirjoittaa.

Aiemmin eräs mies sai lokaa niskaansa kommentoituaan vaimonsa menkka-asua: Mies julkaisi kuvan vaimonsa "menkka-asusta" – sai nettikansan raivoihinsa

Lähteet: Mirror, Mumsnet

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja