Mainos

Mies valitti pyjama päällä shoppailevista naisista – sai täystyrmäyksen somessa

Brittimiehen valitus kauppaketjulle pyjamaa käyttävistä asiakkaista sai aikaa valtavan somemyrskyn.

Hiljattain brittimies nimeltään Chris Cooke jakoi valokuvan kahdesta naisesta shoppailureissullaan Englannin Salfordissa sijaitsevassa Tescossa. Ostosreissulleen naiset olivat pukeutuneet pyjamiin.

Cooke jakoi kuvan Tescon Facebook-sivuille seuraavan viestin kera: "Hyvä Tesco, voisitteko asettaa säännön, ettei tällaisille ihmisille myydä liikkeissänne. Se on hiton ällöttävää. Tämä tapahtui eilen iltaseitsemältä teidän Tesco-liikkeessänne Salfordissa, ja olen nähnyt muita samalla tavalla pukeutuneita ihmisiä säännöllisin väliajoin. Tarkoitan vain, että kenellä ei muka ole aikaa vaihtaa vaatteisiin ennen ostoksille menoa."

Viesti on sittemmin poistettu, mutta se ehti saada aikaan runsaasti negatiivista palautetta. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Joel Brackenbury -niminen mies jakoi kuvakaappauksen Cooken valituksesta, ja nälväisi Cookea tämän omalla tyylillä. "Hyvä Tesco, voisitteko asettaa säännön, ettei Herra Cooken kaltaisille ihmisille myydä liikkeissänne. Minusta ainakin on epämukavaa joutua käymään ostoksilla sellaisten ihmisten seurassa, jotka käyttävät aikaansa ottamalla valokuvia tuntemattomista ihmisistä, jotka huolehtivat vain omista asioista sen sijaan, että hän jättäisi huomioimatta asiat, jotka eivät vaikuta häneen millään tavoin, ja olen nähnyt muidenkin ihmisten tekevän samanlaisia valituksia säännöllisin väliajoin. Tarkoitan vain, että kenellä ei muka ole aikaa vain jättää nämä naisia huomioimatta ja jatkaa shoppailua."

Kiista levisi pian niin eri uutissivustoille kuin sosiaaliseen mediaankin hashtagilla #Pyjamas eli #Pyjama.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ihmiset, jotka loukkaantuvat muiden pyjaman käytöstä, tarvitsevat jotain muuta, johon keskittyä!"

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Jos luokittelet jonkun ällöttäväksi siksi, että tämä käy ostoksilla pyjamassaan, sinun täytyy todella arvioida uudelleen, miten määrittelet ällöttävän."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Shoppailu pyjamassa. Kuka oikeasti välittää siitä, jos muut haluavat käyttää pyjamia ulkona? Ja rehellisesti sanottuna, kuinka tylsää elämäsi täytyy olla, jos välität?"

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tämä koko pyjamassa supermarketissa -kiista on syrjivää banaaneita kohtaan. Kuinka näiden kahden tulisi hoitaa viikottaiset ostoksilla käyntinsä?"

Tescon edustaja kommentoi Mashable-sivustolle, ettei kauppaketjulla ole virallista pukukoodia, ja henkilökunta voi käyttää maalaisjärkeä ja omaa harkintaansa ottaessaan asian esille asiakkaiden kanssa.

Toinen Cooken julkaisemassa kuvassa esiintyvistä naisista kertoi The Sun -lehdelle, että oli tullut kauppaan hakemaan 5 kuukautta vanhalle vauvalleen maitoa, eikä ajatellut hetkeäkään, etteikö voisi käyttää pyjamaa.

– Minua inhottaa, että joku mies on ottanut meistä kuvan ja laittanut sen nettiin pyytäen Tescoa kieltämään pyjamaa käyttäneet ihmiset, nainen toteaa.

Lähteet: Mashable, Mirror, The Sun

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.