Avattu jäätelöpaketti voi mennä piloille pakastimessa – näin estät sen

Pakastimesta esiin kaivettu ja puoliksi syöty jäätelö ei ehkä enää maistu tai näytä kovin hyvältä. Muutamalla niksillä voit säilyttää jäätelösi syömäkelpoisena.

Pitkään pakastimessa ollut jäätelö ja etenkin jo kertaalleen avattu jäätelö saattaa mennä piloille pakastimessa. Siihen muodostuu jäähileitä ja se voi maistua oudolta. Seuraavan kerran, kun olet laittamassa avattua jäätelöpakettia takaisin pakkaseen, kokeile näitä niksejä!

Alumiinifoliota peitoksi

Jos jäätelösi on purkissa, laita foliota avonaisen purkin päälle, taita se reunojen alle ja laita kansi takaisin päälle. Jos jäätelösi on litran suorakaiteen muotoinen paketti, on ehkä helpointa kääriä koko paketti folioon. Folio suojaa pakettia jäähileiltä.

Pussiin suojaan

Uudelleensuljettava, muovinen pakastuspussi suojaa myös jäätelösi. Laita koko jäätelöpaketti suureen salpapussiin, jossa se pysyy pehmeänä ja hyvänä seuraavaan herkuttelukertaan asti.

Leikkaa reunoja

Jos jäätelösi on purkissa, leikkaa reunoja alaspäin sitä mukaa, kun syöt jäätelöä. Kun laitat sen takaisin pakkaseen, laita vain kansi päälle normaalisti. Näin saat paketista ilmatiiviin.


(MTV3)

Lähde: Coupons

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja