Mainos

Auroran verilöylystä epäilty haki ampumaseuran jäseneksi – hylättiin "omituisena"

Auroran elokuvateatteriampujaksi epäilty James Holmes yritti hakea ampumaseuran jäseneksi vain muutamia viikkoja ennen ampumista. Hakemusta oli kuitenkin pidetty epäilyttävänä, eikä häntä oltu hyväksytty klubin jäseneksi.

Holmes oli pyrkinyt jäseneksi Aurorassa Coloradossa sijaitsevaan yksityiseen ampumaseuraan. Sen omistaja oli yrittänyt soittaa Holmesille pian sen jälkeen, kun hakemus oli saapunut 25. kesäkuuta. Omistajan kuvauksen mukaan Holmes oli kuulostanut vastaajaviestissä "omituiselta".

Omistaja on välittänyt kopion hakemuksesta Fox Newsille. Hakemuksessa Holmes toteaa, että häntä ei ole tuomittu väkivaltarikoksista, eikä häntä epäillä muistakaan rikoksista. Omistajan mukaan hän olisi halunnut tavata miehen henkilökohtaisesti ennen kuin häntä olisi voitu harkita jäseneksi. He eivät koskaan tavanneet.

Holmes tappoi 12 ihmistä ja haavoitti liki 60:tä Batman-elokuvan ensi-illassa torstain ja perjantain välisenä yönä. Ampumisen jälkeen hän antautui poliiseille elokuvateatterin parkkipaikalla

(MTV3 - STT - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.