Aurinkorannan tähtöset: Söpö ruotsalaismies vie Iidan sydämen

Tähtöset tapaavat ravintolassa ruotsalaismiehen, joka on Iidan mielestä "ihana tossukka".

Aurinkorannan tähtösten uusimmassa jaksossa blondikolmikko matkaa illalliselle Torremolinokseen.

– Joku päivä oltiin Marbellassa, ja nyt me ollaan Magalassa. Mag... No ihan sama, en mä muista tollaisia paikannimiä koskaan. Hyvä, että muistan asuvani Helsingissä itse, Iida selittää automatkalla.

Illallispaikkana ei ole tällä kertaa Hennan suosikkipaikka El Pimppi, vaan Los Pampas. Tähtöset eivät ehdi kauaa ravintolassa ihmetellä, kun paikalle tulee kummallisella aksentilla englantia puhuva nuori mies, joka pyytää tähtösiä yhteiskuvaan kavereidensa kanssa. Tähtöset epäilevät miehen kotimaaksi englantia, mutta mies paljastuukin ruotsalaiseksi. Iida ihastuu uuten tuttavuuteen saman tien ja nimeää miehen "ihanaksi tossukaksi".

– Mä oon ihan rakastunut, toi on ihan ihana! Se puhuu ihanalla aksentilla ja sitten sillä on tosi hellyttävä olemus. ---- Vitsi kun mulla on jo poikaystävä, muuten olisin ton kaa! Iida hehkuttaa.

Illan myötä vahvassa humalassa oleva mies alkaa kuitenkin ärsyttää koko kolmikkoa.

– Se tyyppi tuli siihen muutaman kerran liikaa lässyttämään, Henna tiivistää.

Millaisen pilan avulla tähtöset hankkiutuvat ruotsalaismiehestä eroon? Ja miksi Iidan paljas peppu vilkkuu Torremolinoksen kaduilla?

AURINKORANNAN TÄHTÖSET vain Subin netissä – uudet jaksot julkaistaan perjantaisin ja maanantaisin osoitteessa: sub.fi/aurinkorannantahtoset.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat