Aurinkorannan tähtönen Sanna: Rakastan vaarallisia tilanteita

Aurinkorannikolla riippuliitoa kokeillut Sanna Suutari nauttii extreme-lajien tuomasta adrenaliinivirrasta.

Viimeisimmässä Aurinkorannan tähtöset -jaksossa Sanna Suutari ja Suvi Pitkänen pääsivät kokeilemaan riippuliitoa. Taivaalla liitely sopikin Sannalle, joka kertoo rakastavansa extreme-lajeja ja vaarallisia tilanteita.

– Se oli aivan mahtavaa, ja olisin halunnut tehdä sen uudestaan. Liitäminen tuntui siltä, kuin olisin tanssinut ilmassa. Irrotin kädetkin ilmaan ja ihailin maisemia, Sanna kertoo.

– Olisin halunnut vielä korkeammalla, ja yritin huitoa kuljettajalle, mutta ehkä hän ei huomannut, hän jatkaa.

Matkakumppanin jännitys kuitenkin latisti Sannan ilakointia taivaalla.

– Suvin ilme kertoi sen, että hän ei tainnut hirveästi nauttia kyydistä, tai ehkä häntä jännitti. Minua ei pelottanut tippakaan, ja kaikki jännitys katosi saman tien, kun pääsimme ylös.

– Mielestäni on ihana kokea uutta, ja rakastan vaaroja ja vaarallisia tilanteista. Adrenaliinin pitää virrata kunnolla. En nyt sanoisi, että rakastan kuolemanpelkoa, mutta nautin extreme-lajeista, Sanna toteaa.

"Haluaisin tehdä benjihypyn"

Riippuliito Aurinkorannikolla oli kuitenkin lastenleikkiä Sannalle, jonka haaveissa on kokeilla mitä hurjimpia lajeja.

– Haluaisin tehdä benjihypynkin, tähtönen innostuu.

On kuitenkin yksi asia, jota Sanna ei enää tekisi.

– En enää lähtisi arabialaisen rodeohevosen selkään, nainen toteaa.

Aurinkorannan tähtösiä seurannee tietävät, että Sannan ratsastuskokeilut Aurinkorannikolla jäivät lyhyeen, kun tähtönen tippui villin arabianhevosen selästä Espanjalaisissa kyläjuhlissa.

– En myöskään uskaltaisi tehdä yksin lakuvarjohyppyä. Alkaisin varmasti manata ja miettiä, mitä tapahtuisi, jos putoaisin sieltä, eikä varjo aukeasi, vaaleaverikkö miettii.

– Minulla on kuitenkin poika, ja harrastan näitä extreme-lajeja sen mukaan. Turvallisuusasiat pitää olla kunnossa, hän lisää. 

Lue myös:

    Uusimmat