Audin uusi muoti-coupé – katso kuvat

Audi esittelee Frankfurtissa uuden A4:n, joka tulee olemaan yksi näyttelyn mielenkiintoisimmista uutuuksista. A4:n coupé-veljen fanit joutuvat odottamaan vielä ensi vuoteen.

Uusi A5 tulee suoraan kamppailemaan markkinoista BMW:n 4-sarjan ja Mercedeksen C-sarjan Coupén kanssa. Tietokoneella tehdyt kuvat antavat aavistusta, miltä A5 tulee näyttämään. Eroja A4:ään tulee olemaan perän lisäksi keulan yksityiskohdissa kuten ilmanottoaukoissa. Takaosassa ei ei tule tuotantomallissa olemaan koko perän levyistä valolistaa, kuten havainnekuvassa on.

Samoin kuin A4:ssä uusi A5 tulee olemaan moottorista riippuen jopa 100 kiloa edeltäjäänsä kevyempi. Massan pieneneminen lupaa hyvää ajo-ominaisuuksille ja alustaa on myös säädetty dynaamisemmaksi sisarmalliin verrattuna.

Tekniikka tulee olemaan samaa A4:n kanssa. Tarjolle tulee oletettavasti kolme uutta 2,0-litraista TFSI turbomoottoria, joiden tehot asettuvat välille 150-252 hv. 2,0-litraiset dieselit ovat tehoiltaan 150 ja 190 hv, ja näiden lisäksi tarjolle tulee 3,0-litrainen V6 218 ja 272 hv tehoisena. Näiden lisäksi tarjolle on tulossa luonnollisesti S5 ja RS 5 mallit, joista jälkimmäinen tulee tarjoamaan yli 500 hevosvoimaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja