Asunnonomistajan tiukka paikka: Muutto vai remontti?

Mitä tehdä, kun nykyinen koti ei vastaa enää tarpeita, mutta muuttaminenkaan ei houkuttele?

Kun koti ei enää tunnu kodilta, on kodinomistajat suuren päätöksen edessä – remontoidako nykyinen asunto tarpeita vastaavaksi vai ostaako täysin uusi? Tämän päätöksen teossa kyllästyneitä kodinomistajia rientää auttamaan Muutto vai remontti -tiimi.

Jokaisessa tunnin mittaisessa jaksossa esitellään yksi kotiinsa tyytymätön perhe. Kiinteistönvälittäjä David Visentin ja sisustussuunnittelija Hilary Farr tarjoavat omaa ratkaisuaan siihen, millä tavalla asumisen ongelmat saataisiin parhaiten ratkottua. Hilary tarjoaa täydellistä muutosta nykyiseen kotiin, David puolestaan esittelee vaihtoehtoja uudeksi kodiksi.

Lopulliseen päätökseen vaikuttaa Hilaryn onnistuminen suunnitelmassaan ja Davidin ehdottamien muuttokohteiden houkuttelevuus.

David Visentin on alansa huippu kiinteistövälittäjä ja mieheltä löytyy niin tärkeää sisäpiiritietoutta kiinteistömarkkinoilta kuin taitoa löytää juuri asiakkaan tarpeita vastaava koti.

Hilary Farr on yksi Toronton menestyneimmistä sisustussuunnittelijoista ja vuosien kokemuksen siivittelemänä varma siitä, että pystyy remontoimaan kodin kuin kodin jälleen mielenkiintoiseksi ja kodikkaaksi.

Muutto vai remontti AVAlla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja