Ashlee Simpson tapailee exän ystävää?

Hiljattain avioeroa hakenut laulaja Ashlee Simpson on huhujen mukaan löytänyt rinnalleen uuden miehen. Hylätty aviomies, Pete Wentz, ei tästä tiedosta riemastunut, sillä kyseinen mies on hänen ystävänsä.

Laulaja Ashlee Simpson, 26, ja muusikko Craig Owens bongattiin yhdessä ostoksilta Los Angelesissa. Kaksikko käyttäytyi rakastuneesti ja Owensin kädet nähtiin Simpsonin ympärillä.

Uusi suhde tuskin miellyttää Simpsonin aviomiestä, Pete Wentziä, josta Simpson haki hiljattain avioeroa. Owens on nimittäin Wentzin hyvä ystävä ja Wentz jopa pestasi Owensin oman levy-yhtiönsä palkkalistoille.

– Pete teki paljon hänen eteensä. Craig oli toisessa bändissä ja hänet potkaistiin siitä ulos. Pete löysi Craigin, loi bändin hänen ympärilleen ja kiinnitti hänet levy-yhtiöönsä. Hän on kauhistunut siitä, miten tämä tyyppi maksaa hänelle takaisin, lähde kertoi Us Magazine -lehdelle.

Toisten lähteiden mukaan Simpson yrittää suhteellaan tehdä kiusaa exälleen.

– Hänen roolinsa oli vietellä, hän yritti saada Craigin olemaan välittämättä ystävyydestään Peteen. Hän rakastaa sitä, että se toimi, lähde kertoi In Touch -lehdelle.

– Ashlee on päättänyt jatkaa elämäänsä ensin. Hän ei kestä sitä, että hänet nähtäisiin onnettomana ex-vaimona, joka jätettiin. Se ei ole vaihtoehto.

Simpsonilla ja Wentzillä on kaksivuotias Bronx-poika.

MTV3/Helmi

Lähde: celebitchy.com, x17online.com

Kuva: Splash

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja