Arvaatko, kummassa kuvassa fitness-tähti on onnellisempi? Lucy syö nyt 3 000 kilokaloria päivässä – jakoi kuvan myös ajalta, jolloin söi tuskin mitään

Kehopositiivinen Piia: Tärkeintä on armo ja itsensä hyväksyminen 0:28
Myös kehopositiivinen Piia muistuttaa: Tärkeintä on armo ja itsensä hyväksyminen

Fitness-tähti Lucy Mains muistuttaa, ettei runsas kalorimäärä aina tarkoita epätervettä elämää. Hän on nyt elämänsä kunnossa. – Ole kiltti, opi rakastamaan kehoasi ja kaikkea, mitä se tuo mukanaan, hän kehottaa seuraajiaan.

Fitness-tähti Lucy Mains jakaa Instagramissa positiivisia kuvia treenikehityksestään. Aiemmin syömisongelmista kärsinyt Lucy on treenin myötä löytänyt uudenlaista iloa elämäänsä.

Suhde ruokaan on muuttunut

Lucy jakoi seuraajilleen kuvaparin, jossa poseeraa ennen ja nyt.

Vasemman kuvan ottoaikaan Lucy söi tuskin mitään ja voi henkisesti huonosti. Oikeassa kuvassa hän syö 3000 kilokaloria päivässä.

– Olen tehnyt kovasti työtä päästäkseni siihen, missä olen nyt, ja teen edelleen kovaa työtä päästäkseni sinne, mihin haluan, hän kuvaa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Suhteeni ruokaan on parantunut vuosien varrella niin paljon, ja olen iloinen! Meidän pitää ymmärtää, että ruoka on ystävämme, se on polttoainettamme. Ajattele, että olet auto, ja ruoka on bensasi!

Lucyn mukaan tärkeintä on jatkaa treenaamista ja pitää kiinni hyvistä tavoistaan.

– Annamme liian helposti periksi, kun asiat ovat vaikeita, tai jos emme saa haluamaamme heti. Sinä tulet pääsemään perille! Hyvät asiat vievät aikaa, ole kiltti, usko aina itseesi, hän kannustaa.

"Julkaisemme sen, minkä haluamme ihmisten näkevän"

Ruokailukuva on joulukuulta 2018. Keväällä 2019 Lucy jakoi itsestään Instagramissa kaksi videota, joista toisessa hän poseeraa "oikein", toisessa "väärin".

Videoiden avulla Lucy haluaa kertoa, ettei kehon ulkonäkö merkitse mitään.

– Koen, että sosiaalisessa mediassa ihmisten on helppo uskoa, että se, mitä näemme, on totta. Kyseessä on kohokohtien kavalkadi. Julkaisemme sen, minkä haluamme ihmisten näkevän, Lucy muistuttaa.

"Kumpikin näistä videoista on kehoni"

Hän muistuttaa, ettei kukaan kävele arkena ympäriinsä poseeraten täydellisesti.

Selaa videoita nuolilla. Jos videot eivät näy, katso ne täällä.

– Kumpikin näistä videoista on kehoni! Ensimmäisessä poseeraan ja tunnen kuvakulmani. Olen niin ylpeä edistyksestäni ja siitä, mitä olen saavuttanut, mutta minulla on silti raskausarpia kasvamisesta, selluliittia jalkojeni takaosassa ja takapuolessa ja olen usein hyvin turvonnut.

Aiemmin Lucy ei käyttänyt lyhyitä toppeja, koska ei halunnut muiden näkevän napaansa, joka on ulkoneva lapsuuden tyräleikkauksen vuoksi.

– Ei enää. Ja arvaa mitä, nämä kaikki asiat ovat normaaleja! En pidä mitään näistä "vikoina" tai "epätäydellisyyksinä", miksi pitäisin?

"Se, minkä näet epätäydellisyytenä, tekee sinusta kauniin"

Lucy kehottaakin seuraajiaan lopettamaan vertailun, koska moni julkaisee vain parhaat kuvansa.

– Ole kiltti, opi rakastamaan kehoasi ja kaikkea, mitä se tuo mukanaan. Se, minkä ehkä näet epätäydellisyytenä, tekee sinusta kauniin. Usko minua! Sinä olet aina tarpeeksi!

Lähteet: Health.com, Instagram

Lue myös:

    Uusimmat