Mainos

Mikä uutinen on kyseessä? Ratkaise uutisvuotomainen arvoitus ja ehdota hulvatonta loppupalkintoa – voita lahjakortti itsellesi!

Lauantai-iltojen viihteellinen paneelishow Uutisvuoto ruotii viikon uutisaiheet humoristisella otteella. Nyt on sinun vuorosi arvata uutinen ja valita uutiseen sopiva hulvaton palkinto! Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan lahjakortti Motonet-tavarataloon.

Uutisvuodossa kilpailee viikoittain kaksi joukkuetta toisiaan vastaan viikon uutisaiheita arvuutellen. Joka viikko voittajajoukkue palkitaan hassunhauskalla, nokkelalla ja ajankohtaisella palkinnolla. Niin ikään häviäjätiimin jäsenet saavat lohdutuspalkinnot mukaansa.

Motonet tarjoaa tänä keväänä Uutisvuodon hauskat palkinnot. Nyt on sinun vuorosi auttaa oikeiden palkintojen valinnassa, kun uutisaiheissa sivutaan joka kevät otsikoissa toistuvia aiheita! Arvaa oikea uutinen ratkomalla kuva-arvoitus, valitse oikeasta vastauksesta sopiva palkinto Motonetin valikoimasta ja osallistu kilpailuun. Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan 100 euron lahjakortti Motonet-tavarataloon!

Kilpailuun voit osallistua 4.5.2019 asti alla olevalla lomakkeella. Tutustuthan kilpailun sääntöihin täällä.

Kilpailu on päättynyt!

Lue myös:

    Uusimmat