Artturi Lehkonen sai huiman vastaanoton Montrealissa – "En ole koskaan nähnyt tuollaista"

Artturi Lehkonen palasi tehokkaasti Montrealiin.

Colorado Avalanchen suomalaishyökkääjä Artturi Lehkonen sai huiman vastaanoton entisen seuransa Montreal Canadiensin kannattajilta palattuaan ensi kertaan vanhaan kotikaupunkiinsa.

Lehkonen kaupattiin Montrealista Coloradoon kesken viime kauden. Tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa Lehkonen palasi ensimmäistä kertaa vanhaan kotikaupunkiinsa Coloradon riveissä.

Lehkonen näytti viihtyvän erinomaisesti entisessä kotikaukalossaan, kun hän takoi tulostaululle hurjat tehot 2+1. Vaikka Lehkonen pöllyttikin Montrealin verkkoja, sai suomalaishyökkääjä Montreal-faneilta upean vastaanoton.

Avauserässä Lehkonen sai hienot suosionosoitukset Montreal-faneilta, kun areenan mediakuutiolta näytettiin Lehkoselle omistettu tribuuttivideo.

Lehkonen sai komeista aplodeista virtaa ja ohjasi kiekon maaliin vain tovi hienojen suosionosoitustensa jälkeen vieden Coloradon jo 4-0-johtoon. Montreal-fanit reagoivat Lehkosen maaliin antamalla jälleen suosionosoitukset suomalaishyökkääjälle.

Coloradon pelaajat hämmästelivät kotiyleisön reaktiota ottelun jälkeen.

– Tuo oli äänekkäin reaktio kotiyleisöltä vastustajan maalille, mitä olen koskaan nähnyt. Varsinkin Montrealissa, tuo ei ole sellainen juttu, mitä he tavallisesti tekevät, Colorado-hyökkääjä Logan O’Connor hämmästelee Denver Postille.

– Se oli todella siistiä. En ole koskaan nähnyt tuollaista aikaisemmin, suomalaistähti Mikko Rantanen hehkuttaa.

Coloradon päävalmentaja Jared Bednar ei ole yllättynyt siitä, että Lehkonen on yhä pidetty pelaaja Montrealissa.

– Ei se yllätä minua, että fanit täällä pitivät hänestä kovasti. Hän on pelaaja, joka pelaa niin kovaa kuin pystyy, Bednar sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat