Mainos

Arnold Schwarzenegger tylyttää armotta Donald Trumpia: "Kuin pieni fanipoika"

1:16

Arnold Schwarzenegger tylyttää presidentti Donald Trumpia sosiaalisessa mediassa.

VIDEO: CNN painotti järkytystä – "En ole koskaan nähnyt USA:n presidentin antautuvan"

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja Venäjän presidentti Vladimir Putin kohtasivat eilen Helsingissä. Trumpin käytös ja kommentit maanantai-iltana järjestetyssä tiedotustilaisuudessa ovat saaneet Yhdysvalloissa jopa republikaanit hämilleen.

Viime perjantaina erikoistutkija Robert Mueller asetti syytteeseen 12 venäläistä tiedustelu-upseeria sekaantumisesta Yhdysvaltain presidentinvaaleihin. Eilisessä tiedotustilaisuudessa presidentti muun muassa sanoi, ettei usko Venäjällä olleen mitään syytä sotkeutua Yhdysvaltojen 2016 vaaleihin.


Jotkut pitävät Trumpin käytöstä jopa maanpetoksena. Kalifornian entinen kuvernööri Arnold Schwarzenegger ei myöskään niellyt Trump kommentteja mukisematta. Mies julkaisi Twitterissa, Instgramissa ja Facebookissa oman viestinsä Trumpille. 

– Se oli noloa. Seisoit siellä, kuin vetinen nuudeli, kuin pieni fanipoika. Mietin, koska pyydät häneltä nimmaria tai selfietä. Myit tiedotustilausuudessa tiedusteluviranomaisemme, oikeusjärjestelmämme ja ennen kaikkea maamme. Olet Yhdysvaltojen presidentti, sinun ei pitäisi tehdä sitä, hän jyrisee.

Action-tähti otti myös esiin presidentti Ronald Reaganin ikimuistoisen tapaamisen Neuvostoliiton Mihail Gorbatšovin kanssa vuonna 1987. 

– Mitä ikinä tapahtui vahvoille sanoille ja Ronald Reaganin vahvuudelle? Hän seisoi Berliinin muurilla ja sanoi, että "Herra Gorbatšov, purkakaa tämä muuri."

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.