Amerikkalainen tähtitoimittaja Anderson Cooper hehkuttaa Helsinkiä: "Taidan olla rakastunut"

Trump vilkutteli medialle – Melania-vaimolla nahkahousut jalassa 1:40

Yhdysvaltalaistoimittaja Anderson Cooper on paraikaa Helsingissä Yhdysvaltain ja Venäjän presidenttien tapaamisen johdosta. 

VIDEO: Trump vilkutteli medialle – Melania-vaimolla nahkahousut jalassa

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja Venäjän presidentti Vladimir Putin tapaavat tänään maanantaina 16. heinäkuuta Helsingissä. Tapaamisen johdosta koko maailman huomio kiinnittyy tänään Suomeen ja Helsinkiin on saapunut satoja ulkomaalaisia toimittajia. 

Journalistien joukossa on yhdysvaltalainen CNN-kanavan tähtitoimittaja ja uutisankkuri Anderson Cooper. Nimekäs toimittaja kertoo Instagram-tilillään saapuneensa Helsinkiin sunnuntaina 15. heinäkuuta. 

Cooper jakoi maanantaiaamuna kuvan itsestään Instagram-tilillään, jossa hän kertoo vaikuttuneensa Helsingistä ja helsinkiläisistä.

– Saatan näyttää vähän happamalta ankkuroidessani melkein keskiyöllä Helsingissä. Mutta luulen, että olen jo rakastunut tähän kaupunkiin ja sen ihmisiin, Cooper kirjoittaa kuvatekstissään.

Cooper on Yhdysvalloissa superjulkkis, joka juontaa useita ohjelmia CNN-kanavalla. Cooperin lisäksi Helsingissä on presidenttien tapaamisen johdosta useita muitakin erittäin tunnettuja ulkomaalaisia toimittajia.

CNN:n Anderson Cooper raportoi Presidentinlinnan edestä 0:35

Lue myös:

    Uusimmat