Arman Alizad ja Senay Coco viettävät vuosipäiväänsä – tästä syystä se on erityinen

8:29
Meikkitaiteilija Coco Senay tuli tunnetuksi Arman Alizadin rakkaana – kuka on tämä nainen, josta kaikki puhuvat?

Kauneuden parissa työskentelevä Senay Coco ylistää rakastaan sosiaalisessa mediassa. 

Televisiopersoona Arman Alizadin puoliso, meikkaajana ja stylistinä Senay Coco ylistää avopuolisoaan Instagram-päivityksessään. Senay julkaisi yhteiskuvan, jossa hassuttelee rakkaansa vierellä. Pariskunta viettää perjantaina vuosipäiväänsä ja sillä onkin Senaylle aivan erityinen merkitys. 

– Tämä on suosikkipäiväni vuodessa ja tiedätkö miksi? Koska en voi kuvitellakkaan maailmaa ilman sinua. Olen niin kiitollinen, että tapasin sinut tässä yksinäisessä maailmassa, eikä minun tarvitse kävellä yksin, koska sinä olet vierelläni. Rakastan meitä, olemme söpöimpiä. Tiedän, että se kuulostaa kerskailevalta, mutta tarkoitan sitä aidosti. Mielestäni teemme yhdessä täydellisen parin. Me kuuntelemme toisiamme. Me ymmärrämme toisiamme. Inspiroimme toinen toisiamme tulemalla päivä päivältä vahvemmaksi, Senay kirjotitaa.  

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.) 

– En malta odottaa seuraavaa vuotta, kun saan viettää sen vierelläsi. Ei ole olemassa paikkaa, jossa olisin mieluummin kuin siinä. Olet hyvin ainutlaatuinen monin tavoin ja rakastan kaikkea sinussa, Senay hekumoi.

Lue koko päivitys tästä

Avoliitossa asuva pariskunta odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Molemmilla on kuitenkin lapsia aiemmista suhteistaan. Senay kertoi elokuun puolessa välissä, että jää pian pois töistä. 

– Pian jään pois töistä, 5 viikkoa enää h-hetkeen. Jännittää ja en malta odottaa että saan hänet syliini, hän kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja